Turkcelle mi gecsem?

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Turkcelle mi gecsem?
avealiyim baya sağlam paket var 2gb+heryone5000sms+heryone500dk 23tlye geliyor ayda Türkcelin interneti çok daha hızlı ama paketler çok kazık. turkcele gecmem icin bi neden soylermisiniz :D

Secret Light

Secret Light

Üye
Turkcelldede böyle birşey var 500dk+1000sms+2Gb internet olması gerekiyor diye biliyorum fiyati 25 tl ve gencturkcelli olmanız gerekli :)

Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Turkcelldede böyle birşey var 500dk+1000sms+2Gb internet olması gerekiyor diye biliyorum fiyati 25 tl ve gencturkcelli olmanız gerekli :)

oo ozmn efsane hemen geçelim :)

çekim kalitesi on numara zaten ona şüphemiz yok dediğin paket faturasız hatlar için demi

• Beğen
Tepkiler: Samedbeyy
Secret Light

Secret Light

Üye
Turkcell’de 500 Dakika ( 250 Turkcell – 250 Heryöne ), 1000 Sms ve 2 Gb internet 25 Lira!

” Yıldız transferimiz olur musun?” kampanyası altında Gençturkcell, 30 Nisan 2014′e kadar Turkcell Hazır Kart’a gelen müşterilerine Yıldız 500 paketini sunuyor.

Son 90 gün içerisinde numarasını Turkcell’e taşıyan ya da yeni bir hat alarak Turkcell bireysel Hazır Kart’a gelen müşteriler 25 Lira karşılığında 250 dakikası Turkcell, 250 dakikası heryöne olmak üzere toplam 500 dakika, Heryöne 1000 sms ve 2 Gb internet’i satın alabiliyorlar.

Kampanyaya katılabilmek için Turkcell Genç veya GençPlus tarifeli olma şartı var. Bunun için ise hat sahibinin 25 yaş altında olması gerekiyor. Değil ise 25 yaş altı bir kişi ile Turkcell Abone Merkezlerinde kullanıcısı göstererek tarifeye geçiş yapabilirler.

Turkcell hazır kart’a gelen aboneler hatlarına en az 25 lira yükleme yapmaları taktirde paketi satın alabiliyorlar. Dikkatinizden kaçmaması gereken, her ay Mobil İletişim Vergisi altında cep telefonlarından 1,41 kuruş kesiliyor olması.

Paketi satın almanız için YILDIZ GENC yazıp 2222′ye göndermeniz gerekiyor.

Paket iptal edilmediği sürece 30 günde bir güncellenerek yeterli bakiye bulunduğu taktirde hatta tanımlanıyor.

Secret Light

Secret Light

Üye
Sansını kaybettin :D

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Bence Avealı isen kal değilsen geç..

=>@King@<=

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Kardeşim turkcell'de geçme derim tuvalete gidiyorum çekmiyor içeri geliyorum çekiyor şehrin göbeğine gidiyorum orda çekmiyor saçmalık tamamen

heathrow

heathrow

Üye
Avea ucuz ama kalitesiz.
Vodafone pahali ve kalitesiz.
Turkcell pahali ama kaliteli.

Kısaca böyle

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Türkcell kadar kendi abonesini sömüren başka bir operatör yok. Bence geçme.

heathrow

heathrow

Üye
Secret Light

Secret Light

Üye
Nerde oturuyorsun :D benim arkadaşlarımın hatları avea ve vodofone li dagın başında sadece Turkcell çekiyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hocam konu ile alakasız bişey söylicem ama... Forumun bu hali (mobil surum) gayet guzel. Hep bu format da mı kalacak?
Evet artık bu format ile devam edilecek inşallah. Kurucu adminimiz mobil temanın daha iyi olması hususunda çalışmalarını halen devam ettirmekte. Eğer mobil sürümle ilgili herhangi bir sorun fark eder ya da istek veya önerileriniz olursa aşağıdaki konudan paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.:oke:
İstek - Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler | Sayfa 38 - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: heathrow
heathrow

heathrow

Üye
Bildirim olayı cok başarılı. Yeni mesaj yazarken bile bildirim gelse uyarıyor. Yeni yazılan mesajlar bölumu kullanışlı. Mesaj yazarken otomatik olarak kaydediyor taslak halinde saklıyor. Guzel yani.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ozakin70

ozakin70

Üye
Benim bildiğim kadarıyla bitti bu kampanya 30 nısanda

Secret Light

Secret Light

Üye
Doğrudur bizde apartmanda otururken çekmiyordu

Takipçi Satın Al