Rıza Soylu
Üye
Note 3 mü S5 mi S4 mü?
Arkadaşlar bu konular önceden açıldı biliyorum. Fakat durumum biraz daha farklı, Almanya'dan alacağım telefonu. Türkiye'dekilerde exynos işlemci kullanılıyormuş herhalde 4g olmadığı için. Snapdragon daha performanslı diye düşünüyorum. Soruma gelirsek şimdi Samsung s4 ile s5 arasında çok çok büyük bir fark yapmadı. Almanya'da S5 649 euro. S4 ise 349 euro. Hadi diyelim S5 500 euroya düşsün s4 te düşecek. Yine arada baya bir euro farkı oluşacak. Şimdi soruya gelirsek S5'deki sırf o az özellikten dolayı bu kadar euro farkını vermeye gerek var mı?(Sony veya başka bir marka cihaz düşünmüyorum). Note 3'e gelirsek, 480 euro o da düşer yaza kadar ve benim için taşıma sıkıntısı olur mu kullanımında zorlanır mıyım?(Şu an bir samsung media player kullanıyorum 5 inç sıkıntı olmuyor.)Şimdi birde Note 3 ile S5'i karşılaştırınca Note3'ün ram artısı var fakat Note3'ün piksel yoğunluğa daha az. O piksel yoğunluğunu ben fark edebilir miyim yani ekran kalitesini çok etkiler mi? Gönlüm Note3'ten yana gibi ama ekranı ve piksel yoğunluğu kuşkuya düşürdü. Çok spru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim.