Muhabbet Gereksizlerde Yapılır. . .

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Buldum :kıskıs:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
@CABBAR o dı ekini niye ekledin la başlığa :sopa:

geldin de bizmi muhabbet etmedik :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, CABBAR ve Dede
paradox07

paradox07

Üye
Hüseyin hangi Hüseyin :) selamun aleykum bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve CABBAR
paradox07

paradox07

Üye
Sendin o :tebessüm:
:züü: Giremiyorum ki abiiii :züü: :züü:
ooo hatırlanıyorum demek :) teşekkür ederim kardeşim :tebessüm: foruma yoğun saçma sapan derslerim ve özel hayattaki işlerim yüzünden pek girme fırsatım olmuyor ama böyle ara sıra girmeye çalışıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, Emrgncy ve CABBAR
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
ooo hatırlanıyorum demek :) teşekkür ederim kardeşim :tebessüm: foruma yoğun saçma sapan derslerim ve özel hayattaki işlerim yüzünden pek girme fırsatım olmuyor ama böyle ara sıra girmeye çalışıyorum :)
Hatırlıyorum tabi ki :D Antalya'lı idin, Bursa'da PDR okuyordun ya da Bursa'lı idin Antalya'da PDR okuyordun :p

Nasılsın de hele :tebessüm:Sizlere (özellikle de büyüklerime)birkaç sorum olacak.

Ben mezun olmaya çok yakınım. Mezun olmadan da küçük de olsa bir yerde işe başladım. Askerliği de yapmadım haliyle. Daha iyi bir yerde çalışabilmek için askerlik şartı ve tecrübe aranıyor. Sizce mezun olana kadar burada takılıp sonra askerliği mi yapmalıyım? Yoksa burada biraz tecrübe kazanıp sonra askerliği mi yapmalıyım? @Emrgncy112 @Dede @x-scarface @TheFenomen ve diğer arkadaşlar...

• Beğen
Tepkiler: Invoke, -Akıncı ve Emrgncy
paradox07

paradox07

Üye
Hatırlıyorum tabi ki :D Antalya'lı idin, Bursa'da PDR okuyordun ya da Bursa'lı idin Antalya'da PDR okuyordun :p

Nasılsın de hele :tebessüm:Sizlere (özellikle de büyüklerime)birkaç sorum olacak.

Ben mezun olmaya çok yakınım. Mezun olmadan da küçük de olsa bir yerde işe başladım. Askerliği de yapmadım haliyle. Daha iyi bir yerde çalışabilmek için askerlik şartı ve tecrübe aranıyor. Sizce mezun olana kadar burada takılıp sonra askerliği mi yapmalıyım? Yoksa burada biraz tecrübe kazanıp sonra askerliği mi yapmalıyım? @Emrgncy112 @Dede @x-scarface @TheFenomen ve diğer arkadaşlar...
Allah razı olsun ya baya hatırlıyon sen beni :)) antalyalıyım ve bursada pdr okuyorum :) iyi olmaya çalışıyorum ya bi hoca var takıntılı,çok çektiren ondan geçmeye çalışıyoruz :)
senin işler nasıl gidiyor ?burada derken nerede takılacaksın anlamadım ?

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve CABBAR
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun ya baya hatırlıyon sen beni :)) antalyalıyım ve bursada pdr okuyorum :) iyi olmaya çalışıyorum ya bi hoca var takıntılı,çok çektiren ondan geçmeye çalışıyoruz :)
senin işler nasıl gidiyor ?burada derken nerede takılacaksın anlamadım ?
Şu an çalıştığım yerde az da olsa tecrübe kazanıp sonra mı gideyim askere?

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
paradox07

paradox07

Üye
Adapazarı'nda küçük bir fabrikada
bence biraz çalışıp öyle gitsen daha iyi olur ama bu tür konularda pek tecrübem yok.bir de askerliği erteleme gibi bir şansın var mı?

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Enes

Enes

Üye

askerliği hallet gitsin kafan da rahat olsun bence

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve -Akıncı
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Beşiktaş Anadolu beni bekliyo lam :d

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Üst Alt