Aleyküm Selam.Hüseyin hangi Hüseyinselamun aleykum bu arada
![]()
Sendin oHüseyin hangi Hüseyinselamun aleykum bu arada
![]()
@CABBAR o dı ekini niye ekledin la başlığa
geldin de bizmi muhabbet etmedik![]()
Giremiyorum ki abiiii

ooo hatırlanıyorum demekSendin o
Giremiyorum ki abiiii
![]()
![]()
teşekkür ederim kardeşim
foruma yoğun saçma sapan derslerim ve özel hayattaki işlerim yüzünden pek girme fırsatım olmuyor ama böyle ara sıra girmeye çalışıyorum 
Hatırlıyorum tabi kiooo hatırlanıyorum demekteşekkür ederim kardeşim
foruma yoğun saçma sapan derslerim ve özel hayattaki işlerim yüzünden pek girme fırsatım olmuyor ama böyle ara sıra girmeye çalışıyorum
![]()
Antalya'lı idin, Bursa'da PDR okuyordun ya da Bursa'lı idin Antalya'da PDR okuyordun
Sizlere (özellikle de büyüklerime)birkaç sorum olacak.Allah razı olsun ya baya hatırlıyon sen beniHatırlıyorum tabi kiAntalya'lı idin, Bursa'da PDR okuyordun ya da Bursa'lı idin Antalya'da PDR okuyordun
Nasılsın de heleSizlere (özellikle de büyüklerime)birkaç sorum olacak.
Ben mezun olmaya çok yakınım. Mezun olmadan da küçük de olsa bir yerde işe başladım. Askerliği de yapmadım haliyle. Daha iyi bir yerde çalışabilmek için askerlik şartı ve tecrübe aranıyor. Sizce mezun olana kadar burada takılıp sonra askerliği mi yapmalıyım? Yoksa burada biraz tecrübe kazanıp sonra askerliği mi yapmalıyım? @Emrgncy112 @Dede @x-scarface @TheFenomen ve diğer arkadaşlar...
) antalyalıyım ve bursada pdr okuyorum
iyi olmaya çalışıyorum ya bi hoca var takıntılı,çok çektiren ondan geçmeye çalışıyoruz 
Şu an çalıştığım yerde az da olsa tecrübe kazanıp sonra mı gideyim askere?Allah razı olsun ya baya hatırlıyon sen beni) antalyalıyım ve bursada pdr okuyorum
iyi olmaya çalışıyorum ya bi hoca var takıntılı,çok çektiren ondan geçmeye çalışıyoruz
senin işler nasıl gidiyor ?burada derken nerede takılacaksın anlamadım ?
nerde çalışıyordun sen ?Şu an çalıştığım yerde az da olsa tecrübe kazanıp sonra mı gideyim askere?
Adapazarı'nda küçük bir fabrikadanerde çalışıyordun sen ?
bence biraz çalışıp öyle gitsen daha iyi olur ama bu tür konularda pek tecrübem yok.bir de askerliği erteleme gibi bir şansın var mı?Adapazarı'nda küçük bir fabrikada
Hüseyin abi nasılsın?Hüseyin hangi Hüseyinselamun aleykum bu arada
![]()
Allah'a şükür iyiyim kardeşim sen nasılsınD
Hüseyin abi nasılsın?

Bizde iyiyiz çok şükürAllah'a şükür iyiyim kardeşim sen nasılsın![]()
ne var ne yok ? senn yaş kaçtı ?Bizde iyiyiz çok şükür
askerliği hallet gitsin kafan da rahat olsun benceHatırlıyorum tabi kiAntalya'lı idin, Bursa'da PDR okuyordun ya da Bursa'lı idin Antalya'da PDR okuyordun
Nasılsın de heleSizlere (özellikle de büyüklerime)birkaç sorum olacak.
Ben mezun olmaya çok yakınım. Mezun olmadan da küçük de olsa bir yerde işe başladım. Askerliği de yapmadım haliyle. Daha iyi bir yerde çalışabilmek için askerlik şartı ve tecrübe aranıyor. Sizce mezun olana kadar burada takılıp sonra askerliği mi yapmalıyım? Yoksa burada biraz tecrübe kazanıp sonra askerliği mi yapmalıyım? @Emrgncy112 @Dede @x-scarface @TheFenomen ve diğer arkadaşlar...
Yaş 17 abi okuyup gidiyoruzne var ne yok ? senn yaş kaçtı ?
ygs ye girdin mi yoksa seneye mi gireceksin?Yaş 17 abi okuyup gidiyoruz