Niye canım sıkılıyor yazıyonuz la canım sıkılıyor :d:
MaxipmaN Üye 0MG90' Alıntı: Niye canım sıkılıyor yazıyonuz la Genişletmek için tıkla ... canım sıkılıyor
-Emre Üye Hiç bir insan yalnız değildirAma ben de yalnızım demek ki ben insan değilim ya da ben yoğum
0MG90 Üye Konu Sahibi Aynen pislik beddua okudum ona güzelim nasıl öldü son sözleri ağlattı valla Asyalı kızla birlikte olursa diziyi bırakırım
Aynen pislik beddua okudum ona güzelim nasıl öldü son sözleri ağlattı valla Asyalı kızla birlikte olursa diziyi bırakırım
ogzhnoTr Üye Aynen la. O değilde wp8.1 geldi videoları açamıyom tam ekran olmuyo telefonda yazın napcam bilmiyom WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Aynen la. O değilde wp8.1 geldi videoları açamıyom tam ekran olmuyo telefonda yazın napcam bilmiyom WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
0MG90 Üye Konu Sahibi Sat gitsin telefonu iyi bi Android al -Emre' Alıntı: GeberesicefBen cok fransiz kaldim ya biraz da Türk mu kalsam Genişletmek için tıkla ... Teen Wolf izle
Sat gitsin telefonu iyi bi Android al -Emre' Alıntı: GeberesicefBen cok fransiz kaldim ya biraz da Türk mu kalsam Genişletmek için tıkla ... Teen Wolf izle
ogzhnoTr Üye 0MG90' Alıntı: Sat gitsin telefonu iyi bi Android al Genişletmek için tıkla ... Sırf video tam ekran açılmıyor diyemi :d tabiki hayır kasım kasım kasılmaktansa :d WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
0MG90' Alıntı: Sat gitsin telefonu iyi bi Android al Genişletmek için tıkla ... Sırf video tam ekran açılmıyor diyemi :d tabiki hayır kasım kasım kasılmaktansa :d WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
ogzhnoTr Üye 0MG90' Alıntı: Z2 alayım sana :P Genişletmek için tıkla ... Aaa naber kanka seni çok seviyorum:dDd WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
0MG90' Alıntı: Z2 alayım sana :P Genişletmek için tıkla ... Aaa naber kanka seni çok seviyorum:dDd WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.