takılmış grafik yukarı kalkmış dikkatli bak,ve değerler kötü geldi banaşarja takmadım diye hatırlıyorum ama ekran %29 kullanmış ve 3 saat goturmus
ama aksam bir daha atarım şarjını %100 den %1 e kadar getirip
aynen benim de değerler senin gibiBana kalırsa " Note 2 " için kötü. Ben 15 saat kullanımda 6 saat ekran görüyorum. ( Twitch'den her gün min. 1 saat canlı yayın izliyıorum. )
olabilir , bataryayıda yeni aldım garantiden 1hafta oldu cihazda sorun var desem garanti anlardı cihazda problem olsatakılmış grafik yukarı kalkmış dikkatli bak,ve değerler kötü geldi bana
aynen benim de değerler senin gibi
ilk 3-4 şarjı fulleseydin 8 gibi takıp öyle yapmışsındır umarımolabilir , bataryayıda yeni aldım garantiden 1hafta oldu cihazda sorun var desem garanti anlardı cihazda problem olsa
zaten acele bi işim olmassa hep full dolduruyorumilk 3-4 şarjı fulleseydin 8 gibi takıp öyle yapmışsındır umarım
seninki gayet iyi benimki neden böyle acaba
yüzde 8zaten acele bi işim olmassa hep fu ll dolduruyorum
2. cümleni anlayamadım
he yok %30 %20 civarında takıyorum geneldeyüzde 8
pil bozuldu bi anda %70 fln oluyordu pili değiştirdiler işteGarantiye ne dediniz??Bende batarya değişimi istiyorum aldığımda çok dengesiz şarj etmiştim.![]()
Az gitmesi normal c601de denedim o civarlarda takınca daha az gidiyor annemde simdihe yok %30 %20 civarında takıyorum genelde
pil bozuldu bi anda %70 fln oluyordu pili değiştirdiler işte
akşam %1 e kadar indiriyim birde öyle bakınAz gitmesi normal c601de denedim o civarlarda takınca daha az gidiyor annemde simdi
ARHD v30 nedir? biraz bilgi verirsenizARHD v30 kullanıyorum belki ondandır.
tamamdır...5 yeter 1e kadar indirmene gerek yok
şöyle diyim ben ocakta aldım kasa açıklığı vardı fakat mağazadaki elemanın da tecrübesizliğinden sorunu yanlış açıkladık bişey yok diye geri geldi kenarları gevşek kılıf aldım birşey olmadı aynı, ayrıca yazılımı tekrar atmışlar telefon sıfırlanmış halde geldi ilk günkü halinden de daha hızlıydı 4.3ü kurduktan sonra fabrika ayarlarına döndümTelefonu sıfırlasam düzelirmi aldığımdan beri sıfırlamadım (9aydır)