az daha bekleseydin windows 9.1 e geçerdin la

evet alismasi zor olcak ama sevdim wimdows 8.1 iBiz vıstadan wın7 ye geçenlere çağ atlamışsın diyoruz da sana ne diyelimbiraz zorlanırsın aradaki sürümleri hiç kullanmadıysan ama çabuk alışırsın zor vazgecersın
![]()
xp yi artik microsoft bile desteklemiyorBiraz daha kullansaydın XP'yi. Çok erken davranmışsın.
gercekten oyle acilmasi saniyeler icinde oluyorWindows 8 apayrı bir dünya cidden.Bilgisayarımın açılması 3.9 saniye sürüyor denedimÖnceki sürümlerde PC açılırken geçecek vakit için eve gelince düğmesine basar üstümü değiştirir, hazırlanırdım anca açılmış olurdu...
xp den fena halde sıkılmıştım, ama 9 cikica ona'da gecerim.az daha bekleseydin windows 9.1 e geçerdin la
biraz öyle oldu SağolAttan inip mersedese binmişsin
Hayırlı olsun![]()

Senin pc ile alakalıdır o çünkü bende de hızlandı update1 ile8.1 uptade 1 de açılış hızı yavaşladı laptopta![]()
Şu kısımları bi okuyun
Konu Dışı
Teknolojiden biraz uzaklaşıp, maxicep üyeleri ile tartışmak istediğiniz veya anlatmak istediğiniz olaylar, görüşler. Kısaca günlük hayatın içinden kareler ...
Ben olsam biraz daha XP yi kullanırdım.
Teknolojiden biraz uzaklaşıp...Konu DışıTeknolojiden biraz uzaklaşıp, maxicep üyeleri ile tartışmak istediğiniz veya anlatmak istediğiniz olaylar, görüşler. Kısaca günlük hayatın içinden kareler ...
iyi ama orda anlatmak istediginiz olaylar diyor.,
bende pc de oyun oynamam ama Xp artik cok eskimisti Microsof bile desteklemiyor artik2009'da vatan bilgisayar'dan casper kasa almıştım. Hala onu kullanıyorum. PC'de oyun oynamam. İşimi fazlasıyla görüyor ve XP yüklü. Keşke telefonları da uzun süre kullanabilsem![]()