Haber Yeni Yaşam Döngüsü Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Yaşam Döngüsü Belli Oldu
Microsoft tarafından ilk olarak windows phone 8 li cihazlara hatta ilk lumia 920 cihazına 24 ay yani 2 yıl güncelleme desteği verileceği açıklanmıştı, ancak bundan bir kaç gün sonra sistemin yani windows phone 8 mobil işletim sisteminin kesintisiz 36 ay yani 3 yıl güncelleme alacağı bildirilmişti.
36 ay güncelleme süreci 2016 yılında tamamlanıcak 1 yıl sonra ise yani 2017 de windows phone 8.1 güncelleme tarihi tamamlanıcak.
Bugün resmi microsoft.com üzerinden yayınlanan resmi belge windows phone 8.1 işletim sisteminin 2017 yılına kadar destek vereceğini yani windows phone 8.1 li lumia 630 635 930 cihazların 1 yıl daha fazla güncelleme alacağı kesin olarak belli oldu, yeni cihazlar dışında 24 haziran ve sonrasında dahi çıkan tüm cihazlar 2017 yılına kadar güncelleme alıcak.
Güncelleme desteği her ne kadar 2017 yılına kadar sürsede cihazın donanım özellikleri bu xxxxxxxx özelliğini desteklemiyorsa o paket o cihaza eksik olarak verilecek, ve güncelleme tarihi cihazdan cihaza değişebilir.

Son düzenleme:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
telefonu değişmesem mi :D

lazye

lazye

Üye
Yimese süper haber :D

lazye

lazye

Üye
Yinede olacaktı

Secret Light

Secret Light

Üye
525 dahil mi 2017 ye kadar nede olsa oda yeni sayılır?

Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
525 dahil mi 2017 ye kadar nede olsa oda yeni sayılır?

maalesef windows phone 8.0 olarak çıkan cihazlardan 1 yıl önce yani 2 yıl sonra yani 2016 da güncelleme desteği tamamen kesilecek.

Secret Light

Secret Light

Üye
Vermezse model yukseltiriz :sirit

lazye

lazye

Üye
Tam anlayamadım ...

Secret Light

Secret Light

Üye
Olsun oda iyi ozamana kadar model yukseltirim :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim o kadar beklemeye hiç niyetim yok,şöyle sağlam donanımlı(özellikle batarya bakımından)bir 5''ekranlı bir lumia ya terfi ederim:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Emin olmadığınız konularda kesin bilgiye sahipmiş gibi konuşmayın. Açıklanan bu sürelerin cihazların güncelleme ömrüyle alakası yok. Bu süreler sadece windows Phone 8.1 güncellemesinin destek sürelerini belirtiyor. Windows Phone 8.1 güncellemesi yüklenen tüm cihazlar burada belirtilen destek sürelerine sahip olacak.

• Beğen
Tepkiler: br1903, heathrow, technocu1 ve 3 diğerleri
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Emin olmadığını konularda kesin bilgiye sahiptir gibi konuşmayın. Açıklanan bu sürelerin cihazların güncelleme ömrüyle alakası yok. Bu süreler sadece windows Phone 8.1 güncellemesinin destek sürelerini belirtiyor. Windows Phone 8.1 güncellemesi yüklenen tüm cihazlar burada belirtilen destek sürelerine sahip olacak.
ben emin olmadan açmam microsoft sitesinde 2 defa okudum, windows phone 8 desteği zaten belli bir yere yani 2016 ya kadar istersen bir tekrar oku abi öyle şey olursa 2017 olur destek

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Yenisi eskisi önemli değil , şuan zaten Lumia 820 WP8.1e yukseldi ve diğer telefonlara gelen guncellemelerle guncellenecek.

Emre

Üye
Geliştiriçiler Neden 2017 Kadar Ömrü Olan Bir Sisteme Uygulama vb. Geliştirsinki :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben emin olmadan açmam microsoft sitesinde 2 defa okudum, windows phone 8 desteği zaten belli bir yere yani 2016 ya kadar istersen bir tekrar oku abi öyle şey olursa 2017 olur destek
O zaman emin olduğun şeyin doğruluğunu kontrol edin. Bakın Microsoft ne demiş.

"Bu güncelleştirmeler artımlı olur ve her güncelleştirme kendisinden önceki güncelleştirmeye dayanır. Müşterilerin destek almaya devam edebilmeleri için her güncelleştirmeyi yüklemeleri gerekir."

Yani diyor ki her güncelleme bir öncekinin yerini alır. Windows Phone 8'den Windows Phone 8.2-3-4 vs güncellemesine geçemezsiniz Windows Phone 8.1 için verilen güvenlik güncellemeleri dahil desteği alamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: ykd96 ve PureFood
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
O zaman emin olduğun şeyin doğruluğunu kontrol edin. Bakın Microsoft ne demiş.

"Bu güncelleştirmeler artımlı olur ve her güncelleştirme kendisinden önceki güncelleştirmeye dayanır. Müşterilerin destek almaya devam edebilmeleri için her güncelleştirmeyi yüklemeleri gerekir."

Yani diyor ki her güncelleme bir öncekinin yerini alır. Windows Phone 8'den Windows Phone 8.2-3-4 vs güncellemesine geçemezsiniz Windows Phone 8.1 için verilen güvenlik güncellemeleri dahil desteği alamazsınız.
ee tmm ama benim dediğim o değilki sen farklı yerdesin, son desteği diyorum ben bitiş tarihini söylemek istiyorum.

Üst Alt