Tavsiye Nexus 5 neo hybrid

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 neo hybrid
Arkadaşlar nihayet kapıda ödemeli satan bi site buldum. Mobilcadde.com dan almayı düşünüyorum fiyata 5 tl daha ekleniyo nasıl uygunmudur sizce? Ve hangi rengini almalıyım altta fotosunu koycam 3 renk seçeneği var.
Bide kullanan arkadaşlara sorum olcak ekranda çerceve varmı yani ekran üstü düştüğünde ilk ekranamı geliyo yoksa kılıfamı? Foto koyabilirseniz iyi olur .. Teşekkürler :)

0MG90

0MG90

Üye
Altın renkli al bence. Ebay'dan alsan daha ucuza gelir aslında :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Kapıda ödemesi varmı? Kaç günde gelir?

0MG90

0MG90

Üye
Yok. Kredi kartı ve paypal ödeme seçenekleri var ama ön ödemeli kartın varsa onla da alabilirsin. Gelmesi satıcıya göre değişir.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Kredi kartım olmadığı için kapıda ödemeli arıyorum :) yoksa hepsiburadada falanda var 59 a falan

Invoke

Invoke

Üye
Aldın mı? Alma bence, pahalı. :D75 :blink:

Bir arkadaşın vs bir yerden kredi kartı bul. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Sen kaça aldın ? :D

Invoke

Invoke

Üye
59,90 ya da 54,90 olsa gerek. :D En iyi ihtimalle 15 lira fark. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Evet gitti gidiyorda bende görmüştüm 59.90 a ama malum durumu biliyosun kredi kartım yoktu, kredi kartıyla alsamda 70 olacaktı kdv.

Invoke

Invoke

Üye
Ben olsam kredi kartı bulurum, illaki vardır çevrende. Hem adam 6ya bölse, nakit 60 alsa senden, onun da hoşuna gider. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Kredi kartı var aslında ama nete güvenemiyolar. 15 tl içinde millete şey yapmaya gerek yok aldım artık :D ekran koruyucuda alacaktım 20 tl vazgeçtim burda 5 tl :D sonra otg kabloasu falan alcaktım uyumlu modeller arasında yoktuArkadaşlar ürün geldi bugün ama yanlış ürün göndermişler neo hybrid yerine ultra thin diye sert plastik saydam bişey sonra kargocuyu aradım aldığınız yerle görüşmeniz gerek dedi müşteri himetlerini aradım aras kargodan tekrar karşı ödemeli gönderin takip numarasını verin bizde burdan kontrol edip kargolayalım dediler. sonra kargoya verdim aradım ama açan olmadı sitesindede müşteriden ürün bekleniyor yazıyoYenisini gönderdiler sorun çözüldü. Buda fotosu. Cevap veren vermeyen herkese teşekkürler.

Invoke

Invoke

Üye
Hayırlı olsun, hacı. :D

mr.bell

Üye
Güle güle kullanın artık:)
Nasıl rengi,genel olarak memnun musunuz?

fk555897

fk555897

Üye
Bu kılıf ne ile yarıyor arkadaşlar?

Invoke

Invoke

Üye
Kılıf işte ne işe yarayacak?

Cihaz düşerse ya da başka bir durumda cihazı korur.
Cihaz ele daha iyi oturuyor. Daha kullanışlı oluyor.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun, hacı. :D
Sağol kardeşim :)
Güle güle kullanın artık:)
Nasıl rengi,genel olarak memnun musunuz?
Daha iyisi senin olsun :)
İyiki bu rengi almışım çok hoş, uzaktan görenler 5S gold sanıyo :D Memnunum fakat biraz geniş bi kılıf tasarım harika.
Kılıf işte ne işe yarayacak?

Cihaz düşerse ya da başka bir durumda cihazı korur.
Cihaz ele daha iyi oturuyor. Daha kullanışlı oluyor.
Biraz pahalı olunca adam başka numaralarda bekliy tabi :D

Invoke

Invoke

Üye
Ben petrol mavisi almıştım, karanlık karanlık takılıyorum. Keşke gümüş falan alsaydım. Aslında o kısım ayrı zaten. Orayı ayrı satan bir yer bulsak, değiştir değiştir kullan. :D

mr.bell

Üye
Türkiyede ayrı satan yer yok galiba:)

avast

avast

Üye
Ben bide alım armorun yanina bundan mi alşam ki :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Griside hoş aynen. Öneririm en bastada dedim zaten al diye :)