Hadi ben de çıkıyorum ama yatmam hemen :) somuru::bye: :bye:
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: Hadi ben de çıkıyorum ama yatmam hemen Genişletmek için tıkla ...
maxirabit Üye Sonuncu olan ayfon yazilanda bildigin kendi odasindan cekmisler onu Bazen oylede cikiyor,kendi yazip koyuyor
Sonuncu olan ayfon yazilanda bildigin kendi odasindan cekmisler onu Bazen oylede cikiyor,kendi yazip koyuyor
beytullah6767 Üye Charles Bukowski' Alıntı: Beni yargılamak size düşmez.Lütfen kendi yorumlarınıza kafa yorunuz. Genişletmek için tıkla ... Adamı niye dışlıyorsunuz ?
Charles Bukowski' Alıntı: Beni yargılamak size düşmez.Lütfen kendi yorumlarınıza kafa yorunuz. Genişletmek için tıkla ... Adamı niye dışlıyorsunuz ?
Enpatsu Shakugan Üye beytullah6767' Alıntı: Adamı niye dışlıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... En iyisi dünkü mesajları okumak o zaman anlarız
beytullah6767' Alıntı: Adamı niye dışlıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... En iyisi dünkü mesajları okumak o zaman anlarız
Charles Bukowski Üye Adamı dışlamazsam sürekli bir sonu olmayan gerginlik çıkacak.En iyisi birbirimizi görmemek.
beytullah6767 Üye The Nightmare' Alıntı: En iyisi dünkü mesajları okumak o zaman anlarız Genişletmek için tıkla ... mesajları bulamadım
The Nightmare' Alıntı: En iyisi dünkü mesajları okumak o zaman anlarız Genişletmek için tıkla ... mesajları bulamadım
maxirabit Üye Konuyu dagitmak daha iyi olacak yoksa bir konuya takilirsaniz,o konudan cikis olmaz Gizli uyeler sizde bir gorunur olun
Konuyu dagitmak daha iyi olacak yoksa bir konuya takilirsaniz,o konudan cikis olmaz Gizli uyeler sizde bir gorunur olun
beytullah6767 Üye Charles Bukowski' Alıntı: Adamı dışlamazsam sürekli bir sonu olmayan gerginlik çıkacak.En iyisi birbirimizi görmemek. Genişletmek için tıkla ... konuyu bilmiyorum ama yaptığın tartışma için forumdan ya da gececilerden soğuma
Charles Bukowski' Alıntı: Adamı dışlamazsam sürekli bir sonu olmayan gerginlik çıkacak.En iyisi birbirimizi görmemek. Genişletmek için tıkla ... konuyu bilmiyorum ama yaptığın tartışma için forumdan ya da gececilerden soğuma
maxirabit Üye The Nightmare' Alıntı: gizli üye nasıl oluyo Genişletmek için tıkla ... Profil gizlenio ama konuda olsada altta,kac uye oldugunun sayisini yazar tek o zaman nicki yazmaz altta
The Nightmare' Alıntı: gizli üye nasıl oluyo Genişletmek için tıkla ... Profil gizlenio ama konuda olsada altta,kac uye oldugunun sayisini yazar tek o zaman nicki yazmaz altta
Enpatsu Shakugan Üye hee bende diyorum sitedemi hata var konuyu okuyan 6 kişi oluyor yazan isimler 3 kişi mesela