Haber Royal Revolt 2 Windows Phone Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Royal Revolt 2 Windows Phone Mağazada
15 günlük aradan sonra tekrar beraberiz.
ROYAL REVOLT 2 Yakın zamanda markete koncağını haber yapmıştık, uygulama bugün itibari ile markete kondu ancak sadece almanya ve canada üzerinden indiriliyor, bölge değiştirip indiren cihazlarda ise oyun açılmıyor.
oyun 512mb ram destekli ve 15 mayısta tüm bölgelerde satışa sunulacak.
Belirtmemde fayda var biraz önce w8.1 ve rt için satışa sunuldu ancak yine aynı bölgelerde indirmeye açık 15 mayısta tüm dünyada global olarak açılacak satın almaya sunulacak.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
:tşk: gerçektende sevdiğim 2-3 oyun var biride bu oyun

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: gerçektende sevdiğim 2-3 oyun var biride bu oyun
Bnede seviyorum 1. serisini yarıda bırakmıştım grafikler ve pek iyi olmadığı için ama 2. serisi gerçekten süper gibi duruyor deneyip göreceğiz, rica ederim.

dücane

dücane

Üye
Hemen indirip oynayayim o zaman, tesekkürler

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Bnede seviyorum 1. serisini yarıda bırakmıştım grafikler ve pek iyi olmadığı için ama 2. serisi gerçekten süper gibi duruyor deneyip göreceğiz, rica ederim.
benim telefonda mağazada görükmüyor

Rainesto

Rainesto

Üye
Telefonu unlock olan arkadaşlar için konumda xapını paylaştım :D

nigzes1907

nigzes1907

Üye
15 günlük aradan sonra tekrar beraberiz.
ROYAL REVOLT 2 Yakın zamanda markete koncağını haber yapmıştık, uygulama bugün itibari ile markete kondu ancak sadece almanya ve canada üzerinden indiriliyor, bölge değiştirip indiren cihazlarda ise oyun açılmıyor.
oyun 512mb ram destekli ve 15 mayısta tüm bölgelerde satışa sunulacak.
Belirtmemde fayda var biraz önce w8.1 ve rt için satışa sunuldu ancak yine aynı bölgelerde indirmeye açık 15 mayısta tüm dünyada global olarak açılacak satın almaya sunulacak.

turbo h.g (= oyun u almanyadan yukledim ve birleşik krallıkta oynuyorum sıkıntı yok

ErenMSC

Üye
Bi sevmedim şu oyunları

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
turbo h.g (= oyun u almanyadan yukledim ve birleşik krallıkta oynuyorum sıkıntı yok
hoşbulduk. Evet zaten önemli olan oyunu indirmek oynamak herhangi bir ülkede olabilir, online olsa olmaz ama offline olur.Royal Revolt 2 Online ağ gereksinimi duyuyor buda şöyle bir sorun var her savaştan sonra 9 saniye bağlantı bekliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
zirtvirt

zirtvirt

Üye
Mağazanın en iyi oyunlarından biri. İlkini sonuna kadar oynayıp bitirmiştim -ki telefonda pek fazla oyun oynayan biri de değilim. Türkçe olması ayrı bir keyif katıyor zaten oyuna.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Mağazanın en iyi oyunlarından biri. İlkini sonuna kadar oynayıp bitirmiştim -ki telefonda pek fazla oyun oynayan biri de değilim. Türkçe olması ayrı bir keyif katıyor zaten oyuna.
Süper ya gerçekten oyun süper an itibari ile oynadım.. ::))

erhanercan

erhanercan

Üye
rakı imparatorluğu adlı kullanıcı benim arkadaşlar rakıya beklerim :)))

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
oyun online galiba ya samsun55 krallığı benim beklerim

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Oyun super , aslında bu oyunun çevrimdışı surumude yapılmalı , ozel savaş alanları + online seçeneği koy miss :)

efege

Üye
online mı oynanıyor ? multiplaye gibi yani?

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
12 lrvele geldim oyun sıfırlandı....

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

efege

Üye
online mı değil mi anlamadım ??

efege

Üye
Şimdilik güzel gibi. Diğer multi oyunlara çoj benziyor

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Süper

=>Mario ile gönderildi<=