note 3 sarj

Sponsorlu Bağlantılar

kiko60

kiko60

Üye
    Konu Sahibi
note 3 sarj
Merhabalar telefonu şarja taktığımda % 98 geliyor donuyor sanki % 100 olmuyor bu neden kaynaklanıyor olabilir yardım edin .

GrknYavas

GrknYavas

Üye
gecende benım de dıkkatımı cektı o telefonu kapalı sarj edıyorum actıgımda %98 oluyo ben acıllırken %2 sını harcıyo dıye dusunmustum belkı batarya kalıbrasyonu ıcındır sımdı benımde aklıma takıldı bu olay bılen acıklaya bılecek olan var mı ?

The Shadow

The Shadow

Üye
Sarj gostergesiyle alakali bir sorundur yuzdelere fazla takilmayin. Cok isteyen batarya kalibrasyonu yapip duzelip duzelmeyecegini test edebilir. Yoksa mutlaka o telefon tamamen sarj oluyodur eger batarya sismesi vb. bir sorun yoksa.

kiko60

kiko60

Üye
    Konu Sahibi
Sarj gostergesiyle alakali bir sorundur yuzdelere fazla takilmayin. Cok isteyen batarya kalibrasyonu yapip duzelip duzelmeyecegini test edebilir. Yoksa mutlaka o telefon tamamen sarj oluyodur eger batarya sismesi vb. bir sorun yoksa.
Batarya kalibrasyonu nasıl yapılıyor hocam

The Shadow

The Shadow

Üye
Batarya kalibrasyonu nasıl yapılıyor hocam
Rootluyosun cwm kuruyosun cihazı açık veya kapalıyken hiç farketmez %100 e kadar sarj ediyosun sonra cwmden wipe battery stats yapıyosun :) Siz bence bunu denemeyin sayacınız artar ve garanti dışına çıkarsınız. @teknolojibaronu denersen buradaki insanları aydınlatmış olursun sanırım senin sayaç 1 di :)

kiko60

kiko60

Üye
    Konu Sahibi
Rootluyosun cwm kuruyosun cihazı açık veya kapalıyken hiç farketmez %100 e kadar sarj ediyosun sonra cwmden wipe battery stats yapıyosun :) Siz bence bunu denemeyin sayacınız artar ve garanti dışına çıkarsınız. @teknolojibaronu denersen buradaki insanları aydınlatmış olursun sanırım senin sayaç 1 di :)
Rootlamadan yapılmıyor mu ?:-)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bende şuan twrp var pazartesi denerim.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Takipçi Satın Al

Üst Alt