Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Olabilir dostum ya ginede eski 2011 3yaşında şimdiki telefonların dedesiAce 7.2 kullanıyor, biz 11 sorunsuz. 2011 Xperia işte.
@Dede
İki bin mi sekiz?2011 cihazı s5830. @Siycey
Olabilir dostum ya ginede eski 2011 3yaşında şimdiki telefonların dedesiAce 7.2 kullanıyor, biz 11 sorunsuz. 2011 Xperia işte.
@Dede
İki bin mi sekiz?2011 cihazı s5830. @Siycey
Arkayada naciye teyze gülüşü koysalar tam kafayı bulurdu.Çağatay ulusoya yaradıgaleri8.uludagsozluk.com/492/çağatay-ulusoy-un-didi-ile-kafayı-bulması_554721.jpg

Gine iyiyim geçen sene birde cipsi hastalıgı vardı rafıls olmadan kola içemiyordum öküz gibi yiyorum göbek çıkıyor kollarım gine ince bi gariplik var benim vücuttaBırakmak olmaz kola candır lakin kararında içmek gerekir tabi![]()
Enteresan...Gine iyiyim geçen sene birde cipsi hastalıgı vardı rafıls olmadan kola içemiyordum öküz gibi yiyorum göbek çıkıyor kollarım gine ince bi gariplik var benim vücutta
Arkayada naciye teyze gülüşü koysalar tam kafayı bulurdu.![]()

Bilim adamları duymasın çaktırmaEnteresan...

Farklı farklı gülme şekilleriEnteresan...
![]()
.gif)

Bilim adamları duymasın çaktırma![]()
"nickini okuyunca aklıma gta san andreasdaki cj geliyor" işte bunu diyen benim kimliğim bu 
Bilim kadınları duysun değil mi? Çakal seni!Bilim adamları duymasın çaktırma![]()

Hacı kaşık cips yedim adamlar 10 numara yapmış takdir etmek gerekir laysiFarklı farklı gülme şekilleri
Lays-Ayşe Teyze candır.![]()
kadir abi profilini neden gizledin ki ne saklıyon bakem 
Buradan laysi tebrik ediyorum.Hacı kaşık cips yedim adamlar 10 numara yapmış takdir etmek gerekir laysi![]()
@laysNick ordan esinlenildi dostum zaten"nickini okuyunca aklıma gta san andreasdaki cj geliyor" işte bunu diyen benim kimliğim bu
![]()

Profili gezen kişilerden gelen bildirimlerHacı kaşık cips yedim adamlar 10 numara yapmış takdir etmek gerekir laysikadir abi profilini neden gizledin ki ne saklıyon bakem
![]()

Portlanmaz mı ki acabaAndroid 4 istiyor
Gerçi sniperkiller S5 arayüzlü rom hazırlıyor ama o çıkana kadar 
F5ci ?hee sürekli yenileyip bildirim yağmuruna tutmakProfili gezen kişilerden gelen bildirimler
Hele birde F5 ciler var![]()
Profili açıp f5 e basıyorlarF5ci ?hee sürekli yenileyip bildirim yağmuruna tutmak

Bu kişiler profile girip sürekli F5 tuşuna basarak binlerce bildirim gelmesine sebep olmaktadırlar.F5ci ?
Sen de haklısın hacı ki zaten böyle yapan ağır işsizBu kişiler profile girip sürekli F5 tuşuna basarak binlerce bildirim gelmesine sebep olmaktadırlar.