Et bakıyımUpload edeyim
Soğuk suBeyler kola bitti yav ne içecem ben sabaha kadar![]()

Hasta olurum sonra morukSoğuk su![]()
S4 mini açıyor mu mc4 o zaman bu sefer yapmış samsung s3 mini çok rezil telefonduModern Combat 4 de güncelleme istiyor markete yönlendiriyor ancak güncelleme yapmıyor![]()
Mecaz anlamda kullanmıştım.Hasta olurum sonra moruk![]()
Mecaz anlamda kullanmıştım.Hasta olurum sonra moruk![]()

Çok kola içmeBeyler kola bitti yav ne içecem ben sabaha kadar![]()

Cm11 daha mı iyi? Bendeki ilk ace gt-5830Hmm belki lib dosyasıda vardır o dediğin programın yüklemiyorsa root explorer la system/apps klasörüne at olmassa o rom için geliştirmişler demektir yani zor bide senin telefon safkan ays cm11 yüklesene bendeki safkan olcak cm11 falan yüklerim![]()
Kötümü bilmiyorum bendeki s5830i benim telefon cm9 dan sonrası yokCm11 daha mı iyi? Bendeki ilk ace gt-5830
Şimdide stock roma s4 teması giydirdim thunderkernel le kullanıyom
Alıştım valla 3 seneye yakındır içiyorum haftada en az 4 şişe gidiyorÇok kola içme![]()
Asit erezyonu mu ne başlamış dişlerimde de sıkıntı yok.Cm kendi sitesinde 11 yoktu 7.2 vardı onu kurdum bende... Tel gayet stabil ve akıcı...Kötümü bilmiyorum bendeki s5830i benim telefon cm9 dan sonrası yokŞimdide stock roma s4 teması giydirdim thunderkernel le kullanıyom
![]()
Yani zaten stabil olması yeterli benim için zaten 3-4 yaşında telefonlar s5830 2008 de mi çıkmıştı ?Cm kendi sitesinde 11 yoktu 7.2 vardı onu kurdum bende... Tel gayet stabil ve akıcı...

Aynen.Yani zaten stabil olması yeterli benim için zaten 3-4 yaşında telefonlar s5830 2008 de mi çıkmıştı ?![]()
Aynen fena alışkanlık yaptıen az 4 şişe mi yuh 2.5lukmu şişeler
Bilmiyorum yazın didi kışın kola içiyorum iyi oluyor zaten büyük ihtimal yakında bırakırımcidden azalt samimi söylüyorum çok fazla içiyorsun tehlikeli

Çağatay ulusoya yaradıDidi içiverin gari
guazıı da yoooooh![]()
galeri8.uludagsozluk.com/492/çağatay-ulusoy-un-didi-ile-kafayı-bulması_554721.jpgKoptumÇağatay ulusoya yaradıgaleri8.uludagsozluk.com/492/çağatay-ulusoy-un-didi-ile-kafayı-bulması_554721.jpg

Bırakmak olmaz kola candır lakin kararında içmek gerekir tabiBilmiyorum yazın didi kışın kola içiyorum iyi oluyor zaten büyük ihtimal yakında bırakırım![]()