Enpatsu Shakugan
Üye
IyilikHoş bulduk dostum naber ?
Naber ?
evvelki mesajlardan kim olduğumu anlarsın 
IyilikHoş bulduk dostum naber ?
Naber ?
evvelki mesajlardan kim olduğumu anlarsın 
Aynen ben ban yicem zannettim modlar bakmış profile meğer ayın üyesi olmak içinmişAyin uesi olmak icin butun,mod.admin.vs profili ziyaret etmis olucak ki,demek ki ayin uyeligi gelicektir![]()

Bende iyiyim ayın üyesi oldum şimdi dahada iyiyim bile galaksi ays ı değiştirsem tam olacakSen ne diyorsun yahu?
IP adresi aynı olursa multi üyelikten ban yersiniz...
İyilik senden ?

Evet böyle ban yiyenleri gördüm fake üyelik açmaktan banlıyorlar tabi fake olmadığını kanıtlamak gerek ...Sen ne diyorsun yahu?
İyilik senden ?
Eski telefonumdu hemen kurtul ondan hemenBende iyiyim ayın üyesi oldum şimdi dahada iyiyim bile galaksi ays ı değiştirsem tam olacak![]()
Kardeş şimdi uğraştırma beniIyilikevvelki mesajlardan kim olduğumu anlarsın
![]()
Valla zaten net yerlerde sürünüyor 
1 yıldır üyeyiz ve böyle bir şey olmamış. Şimdi neden olsun ki.Sen ne diyorsun yahu?
Ezberlediik onlari bizAynen ben ban yicem zannettim modlar bakmış profile meğer ayın üyesi olmak içinmiş![]()
profili ziyaret ediyorlar sonrasinda ayin uyesi seciliyor o kisi
IP adresi aynı olursa olabilecek ihtimali söyledim.1 yıldır üyeyiz ve böyle bir şey olmamış. Şimdi neden olsun ki.
Banada ozan bakmıştı :P korku korkmustumEzberlediik onlari bizprofili ziyaret ediyorlar sonrasinda ayin uyesi seciliyor o kisi
![]()
Naber abi?Gençler
Ayın elemanı![]()

H.g tahir dedeYahu konuya kıdemli mod gelmiş kimsenin taktığı yok![]()

1 haftadır ona uğraşıyom çarşı pazar ne varsa telefon fiyatlarını iyice ezberledim gelcek 2 ay sonra bi sıkıntı olmassa discovery elite alıyorumEski telefonumdu hemen kurtul ondan hemen

Neyse abi. Beni iyice bunalttın ve korkuttun.IP adresi aynı olursa olabilecek ihtimali söyledim.
Allah korusun yav. 
Hoşgeldiniz ifinimYahu konuya kıdemli mod gelmiş kimsenin taktığı yok![]()