Aleyküm selam ortak
KayraBey Üye Charles Bukowski' Alıntı: Merhabalar.Yaşamın zorluklarlarına rağmen hayatta kalabilen insanlar. Genişletmek için tıkla ... Yaşam zor mu? Bence çok basit
Charles Bukowski' Alıntı: Merhabalar.Yaşamın zorluklarlarına rağmen hayatta kalabilen insanlar. Genişletmek için tıkla ... Yaşam zor mu? Bence çok basit
KayraBey Üye Charles Bukowski' Alıntı: Insanları yorgun kılan hayat değil taşıdığı maskelerdir. Genişletmek için tıkla ... Bana silahımı getirin!
Charles Bukowski' Alıntı: Insanları yorgun kılan hayat değil taşıdığı maskelerdir. Genişletmek için tıkla ... Bana silahımı getirin!
KayraBey Üye greenmile' Alıntı: @Dede hocam sen ne moduydun eskiden? Genişletmek için tıkla ... Android ve iOS bölümlerinde görev almıştım. Sonra @Buğra ve @Joker geldi. Ayağımı kaydırdırlar Neden sordun
greenmile' Alıntı: @Dede hocam sen ne moduydun eskiden? Genişletmek için tıkla ... Android ve iOS bölümlerinde görev almıştım. Sonra @Buğra ve @Joker geldi. Ayağımı kaydırdırlar Neden sordun
greenmile Üye Dede' Alıntı: Android ve iOS bölümlerinde görev almıştım. Sonra @Buğra ve @Joker geldi. Ayağımı kaydırdırlar Neden sordun Genişletmek için tıkla ... Bugün biraz ortam gerilir gibi oldu ya kusura bakma sakın Yok nick falan mı değiştirdin acaba çıkaramadım da genelde tanıyorum herkesi
Dede' Alıntı: Android ve iOS bölümlerinde görev almıştım. Sonra @Buğra ve @Joker geldi. Ayağımı kaydırdırlar Neden sordun Genişletmek için tıkla ... Bugün biraz ortam gerilir gibi oldu ya kusura bakma sakın Yok nick falan mı değiştirdin acaba çıkaramadım da genelde tanıyorum herkesi