Galaxy W 4.3 Android Rom (Stabil, Hızlı)

Sponsorlu Bağlantılar

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
mustafanar53 kardeşim benim face paketim var mabil veriyi açıp faceye giriyorum 15 20 dk çıkıyorum kontörümden gidiyo onu bi araştırırmısın :(
Face paketinden bedava olmasi m.facebook sitesinden girmen lazim uygulamadan girersen veri ucreti alir m.facebook yada 0.facebookmuydu tam hatirlamiyorum ama onu arastirabilirsin

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
ama arkadaşlarım uygulamadan giriyo gitmiyo ??Mustafanar53 kardesim sen en iyisi 4.4.2 romu bulabilirmisin s5 temasinida ayri link filan ver gapps kernel dosyalariyla beraber 4.4.2 romu cunku bu daha cok kasiyor sen en iyisi 4.4 romu bul

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
ama arkadaşlarım uygulamadan giriyo gitmiyo ??Mustafanar53 kardesim sen en iyisi 4.4.2 romu bulabilirmisin s5 temasinida ayri link filan ver gapps kernel dosyalariyla beraber 4.4.2 romu cunku bu daha cok kasiyor sen en iyisi 4.4 romu bul
Maxicep sitesinin samsung android bolumunde 4.2.2 romlar mevxut deneyebilirsin performans olarak dene bakalim bu rom kadar stabil rom bulabilevekmisin

sir mordred

sir mordred

Üye
Maxicep sitesinin samsung android bolumunde 4.2.2 romlar mevxut deneyebilirsin performans olarak dene bakalim bu rom kadar stabil rom bulabilevekmisin

Cm11'in hem performans hemde stabillik alanında şuanda eline su dökebilecek bir rom yok diyebilirim nedenmi çünkü daha önceden de defalarca dediğim gibi google android 4.4'ü temelde düşük ramli cihazlar için tasarladı(daha iyi ram yönetimi) ayrıca cm11 ION desteği içeriyor ki bu destekle birlikte adreno grafik kartı sürücüleri güncellendi(oyunlarda daha fazla fps değeri) ve ayrıca kernel tabanı güncellendi(yani eski kernel tamamiyle yeni kernel ile değiştirildi) stabillik açısından cm11'de çalışmayan hiçbir fonksiyon yok bütün fonksiyonlar çalışması gerektiği gibi çalışıyorlar bu sebeplerden dir ki ben cm11 için bizm cihaz için 2.hayat diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: kosovali41, Ultraslan8, Bysalih41 ve 1 kişi daha
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cm11'in hem performans hemde stabillik alanında şuanda eline su dökebilecek bir rom yok diyebilirim nedenmi çünkü daha önceden de defalarca dediğim gibi google android 4.4'ü temelde düşük ramli cihazlar için tasarladı(daha iyi ram yönetimi) ayrıca cm11 ION desteği içeriyor ki bu destekle birlikte adreno grafik kartı sürücüleri güncellendi(oyunlarda daha fazla fps değeri) ve ayrıca kernel tabanı güncellendi(yani eski kernel tamamiyle yeni kernel ile değiştirildi) stabillik açısından cm11'de çalışmayan hiçbir fonksiyon yok bütün fonksiyonlar çalışması gerektiği gibi çalışıyorlar bu sebeplerden dir ki ben cm11 için bizm cihaz için 2.hayat diyorum :)
Kesinlikle

• Beğen
Tepkiler: aJHier ve sir mordred
aJHier

aJHier

Üye
Saf cm11 her zaman daha iyidir ama illa s5 gbi olsn diosan salih ustanin cm11 den taban aldigi rom sana yetecektir.
Cm11 in degerini bil ;)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bazi testler yaptim cm9 dan baslayarak cm11 her surumden her anlamda bir adim onde stabillik devamlilik ve grafik vs birde su cm9 da israr edenleri anlamiyorum yeni suruler her zaman daha iyiye goturmek icin yapilir saf cm11 cm9 a eklenen script twekk vs yiginindan daha iyidirBu rom icin cok hizli ve stabil diyen arkadaslara sesleniyorum bu rom cm10.2 ve beta 1 dir yani son cikan beta 5 olduguna gore siz yorumlayin rom kesinlikle stabil degil ram fazlaligi var oda kernel kaynakli video ozellikleri kullanilamaz sebeke problemi yasayabilirsiniz mesela biri sizi aradiginda konusurken sesi kisik gelir ses kisma tusuna basinca duzelir umarim az daolsa anlatabilmisimdir

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8, sir mordred ve hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye
Sir mordred kardesim guzel bi 4.4 rom ayarlarmisin bana simdiden sagol :)Ama bunun gibi s5 launcher linki filan oksun kardesim

Salih kardeşimizin yaptığı rom tam sana göre :) tavsiye derim
Bazi testler yaptim cm9 dan baslayarak cm11 her surumden her anlamda bir adim onde stabillik devamlilik ve grafik vs birde su cm9 da israr edenleri anlamiyorum yeni suruler her zaman daha iyiye goturmek icin yapilir saf cm11 cm9 a eklenen script twekk vs yiginindan daha iyidirBu rom icin cok hizli ve stabil diyen arkadaslara sesleniyorum bu rom cm10.2 ve beta 1 dir yani son cikan beta 5 olduguna gore siz yorumlayin rom kesinlikle stabil degil ram fazlaligi var oda kernel kaynakli video ozellikleri kullanilamaz sebeke problemi yasayabilirsiniz mesela biri sizi aradiginda konusurken sesi kisik gelir ses kisma tusuna basinca duzelir umarim az daolsa anlatabilmisimdir

harfi harfine katılıyorum

T.serdar

Üye
:)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bysalih41 kardeşim o s5 launcherli 4.4 romun linkini atabilirmisin bi bakayım :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
s5 launcherli yokmu kardeşim :)kernel ve gapss nerde kardeşim ?Sanirim bu diil Bysalih45 kardesim sen yardimci olurmusun s5 launcher filan ayarlarmisin

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Konu bu kernel yuklemene gerek yok @T.serdar in verdigi link

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8, T.serdar ve -Oruc
-Oruc

-Oruc

Üye
@Bysalih41 dostumcm 11 in sarj durumu nasil bi bilgi verebilecekmisin ve birde link ini rica etsem

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Kardesim 442 4.3 den dahami yuksek oluyo android surumu

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim romu begenmedin mi?
Bak romu kotulemek isteyenler oldu bluetooth calismiyor yok o hata var yok bu hata var diye
Bir kere herkes sunu unuttu bu telefonlarin en buyuk sikintisi ne ram ikinci custom romlari en buyuk sikintisi ne yok sistem durduruldu hatasi yok bu durduruldu hatasi vs
Tekrar ediyorum sayisiz rom kullanan biri olarak en stabil rom budur
Sarz diger romlardan asagi kalir yani yok
Tek eksigi 720p video cekmemesi baskada hata yoktur
Benim soyledigim gibi kurulum yapilirsa farkedeceksiniz.. Artik size kalmis
Kardesim romu kotulemek icin yazdinda yazdin masallah
Sen bu romu denedin mi? Denemedigin bir rom hakkinda nasil fikrin var olayi oylece abarttiniz ki ram fazlaliligindan kamera sorunlari var filan
Allah askina nedir o 720p video cekemez sen bu roma 3.parti kanera uygulamalarini kur diger romlarda olan hatalar var mi yok mu dene
Yada diger romlarda cikan durduruldu hatasi vs bu romda var mi bende yok
Bluetooht hatasi yok ama var diyenler oldu
Bakin gecenin hurmetine tekrar diyorum ister kulkanin ister kullanmayin ben yillarca rom kullaniyorum ve en stabil rom budur sana soyle ornek vereyim
Temple run oynarim hicbir romda 7.milyonu birak 3 .milyon yapamazdim oyun hizlandikca kasmaya baslardi ben bu romla 7 kusur milyon yaptim anlatabiliyormuyum farki

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Rom duzenleyen biri olarak insanlari bilgilendirdim sadece amacim romu kotulemek degil insanlara teknik bilgiler vermek ve yardimci olmak evet bu romu sirf sonucunu bile bile sirf meraktan yukledim beta 1 asamasinda bir rom beta 5 var aradaki versiyondan da eksikleri oldugunu anlamak mumkun cm11 bence gayet iyi hatta duzenledigim bir rom da antutu puanim 7654
Ewet

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Kardesim romu begenmedin mi?
Bak romu kotulemek isteyenler oldu bluetooth calismiyor yok o hata var yok bu hata var diye
Bir kere herkes sunu unuttu bu telefonlarin en buyuk sikintisi ne ram ikinci custom romlari en buyuk sikintisi ne yok sistem durduruldu hatasi yok bu durduruldu hatasi vs
Tekrar ediyorum sayisiz rom kullanan biri olarak en stabil rom budur
Sarz diger romlardan asagi kalir yani yok
Tek eksigi 720p video cekmemesi baskada hata yoktur
Benim soyledigim gibi kurulum yapilirsa farkedeceksiniz.. Artik size kalmis
Kardesim romu kotulemek icin yazdinda yazdin masallah
Sen bu romu denedin mi? Denemedigin bir rom hakkinda nasil fikrin var olayi oylece abarttiniz ki ram fazlaliligindan kamera sorunlari var filan
Allah askina nedir o 720p video cekemez sen bu roma 3.parti kanera uygulamalarini kur diger romlarda olan hatalar var mi yok mu dene
Yada diger romlarda cikan durduruldu hatasi vs bu romda var mi bende yok
Bluetooht hatasi yok ama var diyenler oldu
Bakin gecenin hurmetine tekrar diyorum ister kulkanin ister kullanmayin ben yillarca rom kullaniyorum ve en stabil rom budur sana soyle ornek vereyim
Temple run oynarim hicbir romda 7.milyonu birak 3 .milyon yapamazdim oyun hizlandikca kasmaya baslardi ben bu romla 7 kusur milyon yaptim anlatabiliyormuyum farki

Romu yükleyenlere romu yüklemeden önce hangi hataların olduğunu söylemek zorundasın. ben söylemesem romu iyi gibi göstermek için 720p video çekimi bile yapıyor diyecektin nerdeyse. Romun hatalarını paylaşmak romu yüklemek isteyenlere referans olur bu sebepten romu kötülemek değildir. Ayrıca diyorsun ki şu kadar sene rom kullandım şu defa rom yükledim bana göre en stabili bu diyorsun ama sen hangi düzeyde bir kullanıcısının ki bu romda her türlü olayı denedin mi? örnek olarak hayatında hiç netflix kullanmayı denedin mi(hd playback) Yada bu romda bluetooth a2dp denedin mi?

Bluetooth hatası romun kendi ana yapımcısı(arsradu) tarafından onaylanmış bir hata ha belki alpha 5'de çözülmüştür ama sen alpha 5'i bile kullanmıyorsun ki . henüz daha BT hatası ile karşılaşmamış olabilirsin ama bir gün bluetooth'u kullanmaya çalışırken telefon seni yolda bırakıcak emin ol

Bu rom ION tabanlı bir rom olmadığı için kamerada yeşillenme hatasının ve google maps'ta grafiksel kırılma,bozulma hatalarının olacağından adım gibi eminim istersen dene

Birde diyorsun ben temple run'da hiç 7 milyon yapamazdım bu romla yapabiliyorum farkı anlıyormusun diye

E be kardeşim o zaman ben cm11'de 12 milyon yaptım o zaman cm11 daha stabil olmalı senin kafa yapına göre

Temple run'da yaptığı skor ile romların stabilliğini ölçen tek insan sensin galiba
Rom duzenleyen biri olarak insanlari bilgilendirdim sadece amacim romu kotulemek degil insanlara teknik bilgiler vermek ve yardimci olmak evet bu romu sirf sonucunu bile bile sirf meraktan yukledim beta 1 asamasinda bir rom beta 5 var aradaki versiyondan da eksikleri oldugunu anlamak mumkun cm11 bence gayet iyi hatta duzenledigim bir rom da antutu puanim 7654
Ewet

Yine harfine harfine katılıyorum Salih eline sağlık çok iyi yazmışsın. bnimde anlatsam istediğim bu alpha1 aşamasında olan roma adam tutmuş aşırı stabil,çok stabil,hayatımda gördüğüm en stabil rom diyor yav sen rom üzerinde tüm olası işlemleri deneyip test ettinmi de roma stabil diyorsun

Bu sorunu sormamış kabul ediyorum bro 4 sayısı 3'den büyük değil midir be kardeşim :D

Matematik hocanın ellerinden öpüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Guldurdun beni usta ya

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

Üst Alt