Kardesim 442 4.3 den dahami yuksek oluyo android surumu
Kardesim romu begenmedin mi?
Bak romu kotulemek isteyenler oldu bluetooth calismiyor yok o hata var yok bu hata var diye
Bir kere herkes sunu unuttu bu telefonlarin en buyuk sikintisi ne ram ikinci custom romlari en buyuk sikintisi ne yok sistem durduruldu hatasi yok bu durduruldu hatasi vs
Tekrar ediyorum sayisiz rom kullanan biri olarak en stabil rom budur
Sarz diger romlardan asagi kalir yani yok
Tek eksigi 720p video cekmemesi baskada hata yoktur
Benim soyledigim gibi kurulum yapilirsa farkedeceksiniz.. Artik size kalmis
Bazi testler yaptim cm9 dan baslayarak cm11 her surumden her anlamda bir adim onde stabillik devamlilik ve grafik vs birde su cm9 da israr edenleri anlamiyorum yeni suruler her zaman daha iyiye goturmek icin yapilir saf cm11 cm9 a eklenen script twekk vs yiginindan daha iyidirBu rom icin cok hizli ve stabil diyen arkadaslara sesleniyorum bu rom cm10.2 ve beta 1 dir yani son cikan beta 5 olduguna gore siz yorumlayin rom kesinlikle stabil degil ram fazlaligi var oda kernel kaynakli video ozellikleri kullanilamaz sebeke problemi yasayabilirsiniz mesela biri sizi aradiginda konusurken sesi kisik gelir ses kisma tusuna basinca duzelir umarim az daolsa anlatabilmisimdir
Kardesim romu kotulemek icin yazdinda yazdin masallah
Sen bu romu denedin mi? Denemedigin bir rom hakkinda nasil fikrin var olayi oylece abarttiniz ki ram fazlaliligindan kamera sorunlari var filan
Allah askina nedir o 720p video cekemez sen bu roma 3.parti kanera uygulamalarini kur diger romlarda olan hatalar var mi yok mu dene
Yada diger romlarda cikan durduruldu hatasi vs bu romda var mi bende yok
Bluetooht hatasi yok ama var diyenler oldu
Bakin gecenin hurmetine tekrar diyorum ister kulkanin ister kullanmayin ben yillarca rom kullaniyorum ve en stabil rom budur sana soyle ornek vereyim
Temple run oynarim hicbir romda 7.milyonu birak 3 .milyon yapamazdim oyun hizlandikca kasmaya baslardi ben bu romla 7 kusur milyon yaptim anlatabiliyormuyum farki