Android proları :D ama adamlar kaç senedir android ile uğraşmışlar
ExpertMurderer Üye Konu Sahibi symbian_lover' Alıntı: Android proları Genişletmek için tıkla ... ama adamlar kaç senedir android ile uğraşmışlar
symbian_lover' Alıntı: Android proları Genişletmek için tıkla ... ama adamlar kaç senedir android ile uğraşmışlar
ExpertMurderer Üye Konu Sahibi symbian_lover' Alıntı: Eskiden hepsinin birer Symbiancı olduğunu düşünerek saygıyla anıyoruz Symbian'ı Genişletmek için tıkla ... şuan ben symbian kullanıyom çok berbat be kardeşim
symbian_lover' Alıntı: Eskiden hepsinin birer Symbiancı olduğunu düşünerek saygıyla anıyoruz Symbian'ı Genişletmek için tıkla ... şuan ben symbian kullanıyom çok berbat be kardeşim
Serhan Üye ExpertMurderer' Alıntı: ama adamlar kaç senedir android ile uğraşmışlar Genişletmek için tıkla ... bende kaç senedir uğraşıyrum En son 4.0.1 olantableti 4.4.2 yaptım müthiş oldu Ama onlar kadar deilimdir
ExpertMurderer' Alıntı: ama adamlar kaç senedir android ile uğraşmışlar Genişletmek için tıkla ... bende kaç senedir uğraşıyrum En son 4.0.1 olantableti 4.4.2 yaptım müthiş oldu Ama onlar kadar deilimdir
ExpertMurderer Üye Konu Sahibi GalataSerhan' Alıntı: bende kaç senedir uğraşıyrum En son 4.0.1 olantableti 4.4.2 yaptım müthiş oldu Ama onlar kadar deilimdir Genişletmek için tıkla ... Sen rom yüklemişsindir onlar yazılımın içine giriyorlar
GalataSerhan' Alıntı: bende kaç senedir uğraşıyrum En son 4.0.1 olantableti 4.4.2 yaptım müthiş oldu Ama onlar kadar deilimdir Genişletmek için tıkla ... Sen rom yüklemişsindir onlar yazılımın içine giriyorlar
Serhan Üye ExpertMurderer' Alıntı: Sen rom yüklemişsindir onlar yazılımın içine giriyorlar Genişletmek için tıkla ...
ExpertMurderer' Alıntı: Sen rom yüklemişsindir onlar yazılımın içine giriyorlar Genişletmek için tıkla ...