Wifi Adaptör Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
    Konu Sahibi
Wifi Adaptör Önerileriniz
Belki bu sorulardan sıkıldınız ama mecburen maxicep kullanucılarına sormam gerek yinede arkadaşlar mesafeyi google mapsten ölçtüğümde 110m gösterdi bu iki nokta arasında bağlantı kurmak için nasıl bir sistem önerirsiniz hangi marka model tavsiye edersiniz.

İşaretlediğim üçgenin yerinde şuan iki katlı bir ev var. Ciddi anlamda sadece o engel var şuan hangi cihazlar bana çare olur arkadaşlar. Karşıdaki modem klasik TTNETin verdiği modemlerden. Hepinize teşekkürler.

Bütçem 50-60 ₺.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
110 Metre Bayaği Uzunmuş Biraz Pahaliya Patlar Bana Sorarsan.Ki Araya Bir Duvar Girmesi Bile Hızı yarı Yarıya Düşürür Gerisini sen Düşün

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
    Konu Sahibi
110 Metre Bayaği Uzunmuş Biraz Pahaliya Patlar Bana Sorarsan.Ki Araya Bir Duvar Girmesi Bile Hızı yarı Yarıya Düşürür Gerisini sen Düşün

Hız çok çok önemli değil aslında oyun falan oynadığım yok en fazla video izlerim.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum O Mesafe Wifiler Vardir Ama Pahalidir Araştirİstersen
Araştırıyorum ama çoğu kişi teorik bilgilere bakarak yorum yapıyor. Böyle bişeyi deneyip yapmış kişilerden bilgi almak isterim.

phasan

phasan

Üye
En uygunu kablolu kullan bence uygunu bu

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Diğerlerinden Farkı Ney Aynı Herşeyi Hemen Hemen O Mesafeden Çekmez Bu

Enisina

Üye
arkadaşlar amcamın evinden bize wireless ile internet çekeceğim mesafe 5 km civarı hangi adaptörü önerirsiniz?

phasan

phasan

Üye
Suan yok malesef en fazla 1 km var

Enisina

Üye
burda 5km diyor doğrumudur sizce?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
en az 50-60tllik adaptör al daha düşükleri çöp kalitesiz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt