Maxicep Android Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Android Uygulaması
arkadaşlar ilk defa android uygulama yaptım basit ama emekle yaptım hemde maxicepin uygulaması
burdan İndiriyorsunuz
apk şeklinde kuruyorsunuz uygulamayı açtığınızda internet browseriniz MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji ve GSM Haberleri ile Yardım ve Destek Forumu sayfasına yönlendiriyor daha iyisini yapmaya çalıştım elimden gelen bu kadar bir teşekkürü çok görmeyin

(@OttomaN TigeR abi konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim) Alıntı Değildir Tamamen Ben Kendim Yaptım

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
uygulama sayılmaz mantıken, sadece yönlendirme yapmışsın, daha derinlemesine incele uygulama yazmayı, bu arada android bölümü mevcut forumda :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Umarım geliştirip tamamen Maxicep uygulaması haline getirirsin :)

• Beğen
Tepkiler: ExpertMurderer
ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
    Konu Sahibi
uygulama sayılmaz mantıken, sadece yönlendirme yapmışsın, daha derinlemesine incele uygulama yazmayı, bu arada android bölümü mevcut forumda :)
zaten android telefonum yok google play de ararken maxicep uygulamasını bulamadım bende yapıyım dedim kaç saattir uğraştım böyle oldu inş. geliştireceğim @OttomaN TigeR abi konuyu yanlış yere açmışım değiştirebilirmisin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tamamdır ilgili bölüme aldım. Emeğin için teşekkürler.

phasan

phasan

Üye
Wp dekı gibi olursa ıyı olur ios kullananlar bılır safarıden bır adresı ekrana koyabılıyorsun ve o ekrandakıne tıkladın mı safarıden acıyor

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
    Konu Sahibi
Wp dekı gibi olursa ıyı olur ios kullananlar bılır safarıden bır adresı ekrana koyabılıyorsun ve o ekrandakıne tıkladın mı safarıden acıyor
wp de nasıl oluyor ekran görüntüsü koyabilirmisin

phasan

phasan

Üye
Wp kulananlar var uygulamasını onlara sorabılırsın

phasan

phasan

Üye
Anladıgım boyle bırsey yapmış arkadaş

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Uygulamayı bir arkadaşımız yapmıştı ben şuan kullanıyorum :)

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
    Konu Sahibi
sitede aradım bulamadım google playde aradım ordada bulamadım bende yapıyım dedim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
sitede aradım bulamadım google playde aradım ordada bulamadım bende yapıyım dedim
iyi yapmışsın yapabilirsen anlık yap şuan diğer arkadaşın yaptığında en az 3dk var fakat genelde uyarı vermiyor.

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
    Konu Sahibi
iyi yapmışsın yapabilirsen anlık yap şuan diğer arkadaşın yaptığında en az 3dk var fakat genelde uyarı vermiyor.
şuanda basit bi şekilde yaptım profesyonel yapmaya çalışıyorum
Bu Sitede androidden anlayan en iyileri kimler

Symbianizer

Symbianizer

Üye
@Buğra , @ANIL , @anılbaran , .. :D

• Beğen
Tepkiler: ExpertMurderer ve anılbaran
Takipçi Satın Al

Üst Alt