Püf Noktası Elveda WP

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasiim__

hasiim__

Üye
    Konu Sahibi
Elveda WP
6 aylık wp maceramın sonuna gelmiş bulunmaktayım öncelikle wp platformundan her ne kadar memnun olduysam da eksikliğini çektiğim uygulamalardan ve platformun gelişmesini beklemekten çok sıkıldım bu yüzden ios'a geçtim ve çok memnunum, ileride wp'nin gelişeceğinden eminim ama benim gibi beklentileri yüksek olan insanlar için wp şu an için tatmin edici değil.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
6 aylık wp maceramın sonuna gelmiş bulunmaktayım öncelikle wp platformundan her ne kadar memnun olduysam da eksikliğini çektiğim uygulamalardan ve platformun gelişmesini beklemekten çok sıkıldım bu yüzden ios'a geçtim ve çok memnunum, ileride wp'nin gelişeceğinden eminim ama benim gibi beklentileri yüksek olan insanlar için wp şu an için tatmin edici değil.
Hocam androide geçmeyinde.. Hele gelsin bakalım kararlı sürüm WP8.1. Şuan benim için en iyi sistem wp8.1 yani beklentilerimi en iyi karşılayan o yüzden iPhone 5S im de var. O yatışta. L920 kullanıyorum.

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Mantıklı bir seçim olmuş.

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Türk forumlarındaki 1246898. Wp terk etme ve nedenleri konusunu açmış bulunmaktasın sevgili kardeşim:catcat:

MaxipmaN

Üye
Hocam androide geçmeyinde.. Hele gelsin bakalım kararlı sürüm WP8.1. Şuan benim için en iyi sistem wp8.1 yani beklentilerimi en iyi karşılayan o yüzden iPhone 5S im de var. O yatışta. L920 kullanıyorum.
android wpden daha mantıklı bence

• Beğen
Tepkiler: avast ve cyborg78

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Kısmen mantıklı kısmen değil bu senin cihazının segmentine bağlı ve hiçbir platform giriş seviyesi için Wp8 kadar başarılı değil ama galaxy note 3 vs gibi üst segment cihazlarda android başarılı.
android wpden daha mantıklı bence

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr, Esendağlı ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Kısmen mantıklı kısmen değil bu senin cihazının segmentine bağlı ve hiçbir platform giriş seviyesi için Wp8 kadar başarılı değil ama galaxy note 3 vs gibi üst segment cihazlarda android başarılı.
note2yi ocakta aldım ozaman 925ler 1400falandı sanırım ona vereceğime gider note2 alırım dedim özgürlük var da ben sıkıldım 1300e aldım note2yi

System X

System X

Üye
valla tercih meselesi de Windows phonedan ne iosa ne de andoride geçilmez bence...
Windows phone 8.1 güncellemesi tam olarak çıkmadı bile...

bu yaza kadar 8.1 üstüne 2 güncelleme daha alacak cihaz.
sonuçta alt yapı tamamlandı.eksiklikler kapatıldı 8.1ile artık üstüne koyuyorlar.

özel olarak aradığın bir program varsa bilemem tabi.

• Beğen
Tepkiler: osmanmert94 ve MaxipmaN

evensan

Üye
:sirit

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Anußis

Anußis

Üye
Bende 2 aylık maceramda wp'den kesinlikle sıkıldığımı söylemeliyim , cihaz on numara ama sistem insanı cezbetmiyor en basitinden uygulamalar bunun örneği full hd ekranda infiniti flight piksel piksel görünüyor , diğer oyunlar desen ilk çıktığı hali ile duruyor misal android ve iosta çılgın hırsız sürekli güncellenirken wp'de dün bi güncelleme geldi bende sevindim meğer taa 7 ay önceki kostümler ve özellikler getirilmiş. bunun gibi şeyler insanı cihazdan soğutmaya sebep. vpn neysede daha dns değiştirme özelliği bile yok android'de keza 2007 yılında çıktıgında çoğu kişinin haberi yoktu symbianlar çoşturuyordu 3-4 yıllık gelişim sürecinden sonra satmaya başladı ve wp'nin gidecek daha çok uzun yolu var 8.1 final ile herşeyin rayına oturacağını hiç sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: zbahadir ve cyborg78
dakamon

dakamon

Üye
Açıkçası uygulama yapımcıları bir ios kadar ilgilenmiyorlar wp ile bunun tek nedeni para. Siz olsanız wp ye mi iosa mı uygulama yapardınız yada hangi sistemdeki muşterilerinizi daha çok onemserdiniz tabiki ios dünyada milyonlarca kullanıcısı var ve paralı müşteri ister istemez kapitalist dünyada eğer para vermiyorsan para kazandırtmıyorsan kotusun. O yüzden wp de şu an için durum bu. Ama şöyle bir şey söyleyeyim eğer sen bu sistemi sevdiysen gerçekten aradığım işletim sistemi bu diyorsan uygulamaların zırt pırt güncelleme alıp almaması senin için çok önemli olmuyor. Çunku hepsi bir s3 teki uygulama kadar iyi çalışıyor. 500 tl ye aldığın wp li telefon s3 gibi bir telefondan daha kararlı çalışıyorsa tadından da yenmiyor. İsterseniz s3mini ile 520 karşılaştırması yapabilirsiniz. Ama 8.1 li 520 ile karşılaştırın bariz farkı goreceksimiz :)

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan, csll ve PureFood
braayn

braayn

Üye
tercih meselesi kimseye gel Beşiktaşı tut diyemem.Mobil platformlarda öyle kimine wp güzel kimine Ios kimine android kiminede Blackberry os yani ne yapalımm herkese wpyi aman bırakma bak çok güzel günler bizi bekliyor diyemeyiz.Wpye 820 ile başladım 1520 ile devam ediyorum hiçde pişman değilim miss gibi benim isteklerimi hayli hayli karşılıyor...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

ArMaGeDdOn_87

Üye
WP nin aslında o kadar uzun bi yolu yok ama microsoft ve nokia kendi kendilerini bitircekler,işletim sistemini ileriye götürcek potansiyel var az az ilerletiyolar,kafa aynı kafa nokia da öyleydi artık telefon bölümü battı,şimdi sıra Windows Phone da

dakamon

dakamon

Üye
tercih meselesi kimseye gel Beşiktaşı tut diyemem.Mobil platformlarda öyle kimine wp güzel kimine Ios kimine android kiminede Blackberry os yani ne yapalımm herkese wpyi aman bırakma bak çok güzel günler bizi bekliyor diyemeyiz.Wpye 820 ile başladım 1520 ile devam ediyorum hiçde pişman değilim miss gibi benim isteklerimi hayli hayli karşılıyor...
1520 de iyidir beaaahhh :D 3400 pil harca harca bitmez :D 820 den sonra bildiğin kendini bulutlarda hissetmen lazım pil anlamında :D

• Beğen
Tepkiler: nigzes1907
csll

csll

Üye
Bence nokia tamamen Microsoft bünyesine katıldıktan sonra microsoft kendi işletim sistemini daha hızlı geliştirecektir

• Beğen
Tepkiler: zbahadir

dany92

Üye
Lumia800 lumia 620 lumia 925 kullanmış biri olarak kabak tadı verdi artık iphone 6 yı bekliyorum o çıksın direk satışı koyuyorum wpue

ArMaGeDdOn_87

Üye
Lumia800 lumia 620 lumia 925 kullanmış biri olarak kabak tadı verdi artık iphone 6 yı bekliyorum o çıksın direk satışı koyuyorum wpue

Hocam sen 3 cihaz alarak baya bi fazla sabretmişsin :)

• Beğen
Tepkiler: dany92

dany92

Üye
Hocam sen 3 cihaz alarak baya bi fazla sabretmişsin :)

Usta hep aynı terane gelişçek gelişçek bir gün gelişirse geri dönerim ama şuan cidden sıktı Allahtan 8.1 önizleme çıktıda telefon birşeye benzedi biraz ama ben pek gelecek görmüyorum wpde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt