Püf Noktası Elveda WP

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dakamon

dakamon

Üye
Bu konular o kadar dramatize ediliyor ki? Ben android'ten nefret ederek WP'ye geçtim bir gün de gelip Android formuna elveda Android diye yazmadım. Çok büyütüyorsunuz bence arkadaşlar gereksiz forum da kirleniyor bence
Çok haklısın. Her giden nedense bir elveda ne bilim işte güle güle wp yada wp li telefonumu satıyorum diye konular açıyor :) yahu Allah aşkına gidin ama sessiz gidin :D Yani şunu mu bekliyor insanlar ya gitme ne olur biraz daha dur bak sistem gelişecek daha fazla daha fazla uygulama gelecek dur gitme dememizi mi bekliyorlar :D telefonu değiştiriyorsan kullanıcılar klübüne yazarsın arkadaşlar telefonu değiştiriyorum değiştirme sebebim şu bu diye yaz geç. Oradan devam et. Burada milletin gözüne sokar gibi ELVEDA WP nedir :D Hadi sana da elveda :D rehberi 4-5 saniye açılmasını beklmen dileğiyle... :D(android için)

• Beğen
Tepkiler: csll ve SonyXperia

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Android :yuru

zbahadir

Üye
Nokia marka olarak gitti ama makina olarak MS tarafından daha da geliştirilecektir. Microsoft mobil alanda bakalım bu telefonu ne kadar geliştirebilecek bu merak konusu. Microsoft bir teknoloji firması değildi. Bu eksik yanı kapatmak için Nokia'yı aldı. Aynen Apple'da olduğu gibi hem yazılım hemde donanıma hakim olmak istiyor. Samsung da aynı şeyi düşüyor ve Android'i bırakıp kendi işletim sistemini kullanacak. Bu alanda bana göre Microsoft daha avantajlı çünkü elinde kullanıcı dostu Windows gibi bir işletim sistemi var. IOS hiç bir zaman kullanıcı dostu bir işletim sistemi olmamıştır. Onun için Microsoft bir adım önde mobil pazarda geç kalmış olmasına rağmen. Android'i saymıyorum bile. Mağazası geniş diye bir işletim sistemi iyidir denilemez bu benim düşüncem.

csll

csll

Üye
Çok haklısın. Her giden nedense bir elveda ne bilim işte güle güle wp yada wp li telefonumu satıyorum diye konular açıyor :) yahu Allah aşkına gidin ama sessiz gidin :D Yani şunu mu bekliyor insanlar ya gitme ne olur biraz daha dur bak sistem gelişecek daha fazla daha fazla uygulama gelecek dur gitme dememizi mi bekliyorlar :D telefonu değiştiriyorsan kullanıcılar klübüne yazarsın arkadaşlar telefonu değiştiriyorum değiştirme sebebim şu bu diye yaz geç. Oradan devam et. Burada milletin gözüne sokar gibi ELVEDA WP nedir :D Hadi sana da elveda :D rehberi 4-5 saniye açılmasını beklmen dileğiyle... :D(android için)

Bize duyurmasının anlamı nedir hala çözemedim ben yani neden bıraktığın için bi konu açılır hala oturup ciddi ciddi düşünüyorum :) herkes değiştirdiği her platform için konu açsa forumun hali nolur :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Amacın nedir arkadaşım wpyi kötülemekmi gidersen git yani bir kişi gider bir kişi gelir böyle bir konu açmaktaki amaç ne yani adminler bu tür konulara izin vermemeli bence

yunusiyunus

Üye
Konu için şikayetçi olan arkadaşları haklı bulmuyorum (eleştiriye açığım) çatışma olmayacak şekilde tartışma yapılıyorsa diğer okuyucular sistem hakkındaki düşüncelerini eksi ya da artılarıyla beraber yazıyor ve ben okurken sistemler hakkında kullanıcı tercümelerini görme imkanı buluyorum. Ben bir Nokia fanı olarak wp aldım. İlk aldığımda şok olmuştum symbiandan sonra yeni ve kapalı sistem zor geldi Yavaş Yavaş hoşuma gitti hatta 8.1 ile beraber telefonu elimden bile düşürmek istemiyorum. Diğer sistemleri kötülemiyorum ama ne android ne de ios bana hiç sıcak gelmiyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662 ve hasiim__

fraps34

Üye
sadece feysbukla tıvitırla iş bitmiyor adam akıllı kamera uygulaması yok mesela(sakın bana camera360, picsart falan saymayın) sonra yeni çıkan uygulama ve oyunlar modası geçtikten sonra wp'e geliyor, ayrıca hala gelmeyen uygulamalar var tango, candy crush, olan uygulamalar da çoook geriden takip ediyor mesela whatsapp, instagram wp sürümleri gerçekten berbat ios'ta kullanınca fark ettim bunu
Nooolur ios'a gitme , lütfen gitme , bak wp gelişiyor , üzme şu arkadaşlarını , valla senin gittiğini öğrenince içime hüzün çoktu telefonumdan soğudum. Bak ölümü gör gitme , daha ne diyeyim. Biz sana ne yaptık bir kusurumuz varsa söyle , ağlatacaksın beni bee : (

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat, csll ve yunusiyunus
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt