App Quarantine Pro v2.8.1 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
App Quarantine Pro v2.8.1 Türkçe
Uygulamayı Türkçe diline çevirdim arkadaşlar. Bu da Android'teki ilk çeviri çalışmam oluyor. Programcılar bölümündeki yazıları İngilizce olarak bıraktım. Çünkü uygulamanın kullanımı için gerekli değil orası. Gözden kaçmış olabilecek kelimeler olabilir, şimdiden kusura bakmayınız. Burada belirtirseniz, o kısımları da Türkçe'ye çeviririm.

Ne işe yarıyor ?

Rootlu cihazlarda istenmeyen uygulamalari dondurmaya yariyor. Yani onları siz tekrar aktif edene kadar devredışı bırakıyor.

Galaxy Mini 2'de denenmiştir.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Çevirilerden birinde "Widget Etiketi" yerine "Widget Etkileti" diye bir yazım hatası yapmışım. O hatayı da düzelttim. Yani resimdeki o hataya aldırmayın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ladrex84, GlasTes ve noss_bar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Teşekkürler ekran görüntüsü eklersen daha güzel olur

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Ne işe yarıyor ?

GlasTes

GlasTes

Üye
:tşk: Başarılı ekran görüntüsü ile Daha iyi olur diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: GlasTes
GlasTes

GlasTes

Üye
Rootlu cihazlarda istenmeyen uygulamalari dondurmaya yariyor.

Ekran goruntuau atacaktim ama mobilden duzenleme yapmaya kalktigimda bir turlu resim ekleyemedim. Sistem o konuda pek iyi calismiyor sanirim mobil arayuzde. Pcye gecince atarim artik.
;) Sorun Değil Emeğine saygı Daha Sonra Atarsın :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Resimler eklenmiştir. Eğer göremiyorsanız belirtin, düzenlemeyi yaparım.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Ölmemiş merak etme. :) imgurun sistemine alışma sürecindeyim. O yüzden resimleri göremiyor olabilirsiniz. Bir de şimdi kontrol et bakalım? Eğer yine görünmüyorsa, o zaman bir çaresine bakarım.

GlasTes

GlasTes

Üye
Ölmemiş merak etme. :) imgurun sistemine alışma sürecindeyim. O yüzden resimleri göremiyor olabilirsiniz. Bir de şimdi kontrol et bakalım? Eğer yine görünmüyorsa, o zaman bir çaresine bakarım.
Bende hala gözükmüyor :bottom:

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Alternatif resimleri eklerim. Resim linkleri hizliresim ile değiştirilmiştir.

avantis

avantis

Üye
Çeviri sürümünde telefon kapatılıp açıldığında devreye otomatik girmiyor

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çeviri sürümünde telefon kapatılıp açıldığında devreye otomatik girmiyor

Ceviri disinda yaptigim herhangi bir degisiklik yok. Belki cevirinin kendisi buna sebep olmustur. Dilerseniz kaldirip eski surumu kurabilirsiniz. Ben cok nadiren telefonu kapattigim icin bu durum bana bir sorun teskil etmiyor.

Bu arada ben telefonu kapatip actim ama herhangi bir sorun gormedim. Uygulama halen devredeydi. Widgetler de oyle.

Son düzenleme:
avantis

avantis

Üye
Bende sorun çıkardı. Programı uzun süredir kullanıyorum zaten hatta bir sitede paylaşmıştım. İngilizce sürümünü tekrar yükledim. İngilizce kullanmak benim için problem değil. Çeviriyi hak eden bir program. Emeğiniz için teşekkürler

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende sorun çıkardı. Programı uzun süredir kullanıyorum zaten hatta bir sitede paylaşmıştım. İngilizce sürümünü tekrar yükledim. İngilizce kullanmak benim için problem değil. Çeviriyi hak eden bir program. Emeğiniz için teşekkürler

Firmware ya da başka bir sebepten farklı sonuçlar doğuruyor olabilir. Geribildirim için teşekkür ederim.

Üst Alt