yok ama seninki özel (ilaçlı) :çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay: İçmiyorum :ehe
kfahaa Üye muhammed4949' Alıntı: isim ne soşuk borum Genişletmek için tıkla ... yazıyor bilgilerde zaten ama yazıyım yinede Furkan
muhammed4949' Alıntı: isim ne soşuk borum Genişletmek için tıkla ... yazıyor bilgilerde zaten ama yazıyım yinede Furkan
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: yok dede biliyor ne olduğunu Genişletmek için tıkla ... Ben bilmiyorum
Charles Bukowski Üye " Sadece, canım isteyince ölmek elimde olduğu için yaşıyorum.İntihar fikri olmasa, kendimi çoktan öldürmüş olurdum. "
" Sadece, canım isteyince ölmek elimde olduğu için yaşıyorum.İntihar fikri olmasa, kendimi çoktan öldürmüş olurdum. "
kfahaa Üye mürteza16' Alıntı: Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... sanada İhtiyar007' Alıntı: İçmiyorum Genişletmek için tıkla ... hadi iç bu seferlik ilacı geri çektim
mürteza16' Alıntı: Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... sanada İhtiyar007' Alıntı: İçmiyorum Genişletmek için tıkla ... hadi iç bu seferlik ilacı geri çektim
Charles Bukowski Üye Herkes zirvede olmayı hedefler ama hiç kimse bilmez ki zirve; 'Yükselişin sonu, inişin başlangıcıdır'.
Herkes zirvede olmayı hedefler ama hiç kimse bilmez ki zirve; 'Yükselişin sonu, inişin başlangıcıdır'.
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: @muhammed4949 Nasılsın hocam ? Genişletmek için tıkla ... eyiii sen nasılsın :tebessüm
beytullah6767' Alıntı: @muhammed4949 Nasılsın hocam ? Genişletmek için tıkla ... eyiii sen nasılsın :tebessüm
beytullah6767 Üye Charles Bukowski' Alıntı: " Sadece, canım isteyince ölmek elimde olduğu için yaşıyorum.İntihar fikri olmasa, kendimi çoktan öldürmüş olurdum. " Genişletmek için tıkla ... biyerden tanıdık ama
Charles Bukowski' Alıntı: " Sadece, canım isteyince ölmek elimde olduğu için yaşıyorum.İntihar fikri olmasa, kendimi çoktan öldürmüş olurdum. " Genişletmek için tıkla ... biyerden tanıdık ama
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: sanada hadi iç bu seferlik ilacı geri çektim Genişletmek için tıkla ... İlacı geri çekmek ilginç...
kfahaa' Alıntı: sanada hadi iç bu seferlik ilacı geri çektim Genişletmek için tıkla ... İlacı geri çekmek ilginç...
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: sanada hadi iç bu seferlik ilacı geri çektim Genişletmek için tıkla ... Kadir ustamı öldürmeye çalıştın
kfahaa' Alıntı: sanada hadi iç bu seferlik ilacı geri çektim Genişletmek için tıkla ... Kadir ustamı öldürmeye çalıştın
beytullah6767 Üye muhammed4949' Alıntı: eyiii sen nasılsın :tebessüm Genişletmek için tıkla ... bende iyi
İhtiyar007 Üye Burak Altun' Alıntı: Bizi takan yoksa güzelim buraları terkederim MKD Üyesi by.Burak Altun Genişletmek için tıkla ... Naber
Burak Altun' Alıntı: Bizi takan yoksa güzelim buraları terkederim MKD Üyesi by.Burak Altun Genişletmek için tıkla ... Naber
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Burak Altun' Alıntı: Bizi takan yoksa güzelim buraları terkederim MKD Üyesi by.Burak Altun Genişletmek için tıkla ... naabüüün
Burak Altun' Alıntı: Bizi takan yoksa güzelim buraları terkederim MKD Üyesi by.Burak Altun Genişletmek için tıkla ... naabüüün