Telefon Tavsiyesi S3 Mini ?

Sponsorlu Bağlantılar

keremx7

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini ?
Arkadaşlar kararsız kalmış durumdayım. S3 Mini I8190 mı yoksa I8200 mi alayım? Telefon karşılaştırmalarında I8200 android sürümü(4.2.2) ve cpu(1.2) yönünden I8190 dan önde. Fakat ikisininde fiyatı aynı beni şaşırtanda bu. İnceleme fırsatım olmadı kullanan arkadaşlar hangisini ve nedeniyle birlikte açıklarsa sevinirim.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
I8200 yeni versiyonu işlemcisi ve android sürümü farklı ikisinden birini alacaksan tabiki 8200

keremx7

Üye
    Konu Sahibi
I8200 yeni versiyonu işlemcisi ve android sürümü farklı ikisinden birini alacaksan tabiki 8200
Evet konuya yazdım fakat fiyatları aynı ona şaşırdım. Ayrıca bildirim ekranına ayarlardan pil yuzdesi eklenmiyor diyorlar I8200 için. Bu konuda bilginiz var mı?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben i8190 diyorum çünkü custom rom desteği daha çok

• Beğen
Tepkiler: keremx7 ve muhammettvurucu
ardacumhur

ardacumhur

Üye
  • Beğen
Tepkiler: keremx7 ve muhammettvurucu

keremx7

Üye
    Konu Sahibi
Ben rom veya root atmayı kesinlikle düşünmüyorum, konuya yazmayı unuttum.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
1.2 işlemci yeterli ztn 4.2.2 ile fazla kasma olmaz diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: keremx7

MaxipmaN

Üye
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Aralarında 20 tl gibi bi fark vardı samsungun işleri işte bi özellik değiştirip piyasaya ürün sunuyor bi dahada yüzüne bakmıyor :(

LattAsdfasdf

Üye
Bende var i8200. Sana sunu soyleyebilirimki kesinlikle bu cihazi almalisin. Gercekten kullanirken anlarsin cok fark var i8190 ile :)

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Aslında i8190 da overclock yapılabilse 1,2 fln 8200 gibi olur ama kernel bulamadım

LattAsdfasdf

Üye

keremx7

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt