Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Disiplin her zaman için çok önemli olduğunu düşünüyorum bu düşünceme katılan yaşı ne olursa olsun hep anlaştığım kişiler olmuştur.Şahsi fikrim.anlaşamadığım kişiler disiplinsiz buluyorum saygılarımla :)

İlginize sevginize layık olmak güzel genç arkadaşlar :) :bye2:
Abi az önceki mesajlarımda yanlış bir şeyler yazdıysam özür dilerim. Neticesinde yaş olarak bizden büyüksün. Ortam gergindi. Genciz yapmışızdır bir cahillik. Önemli olan bunun farkına varabilmektir. Özür dilemek de bir erdemdir. Kalbini kırdıysam özür dilerim. Bir daha olmaması dileğiyle , iyi geceler abi.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve mürteza16
maxirabit

maxirabit

Üye
Haha:D forumda cezali kimsede durmasi guzel degildir cunku onemli olan onu alipta forundan uzaklasip kendi cumlelerinini yazamamasi en buyuk cezadir ama basiniza bela olabilcek konulardan uzak durun yada kavga cikacak konulara bulasmayin boylelikle zaten pek birsey olmaz,olay cikmissada birsey soylemeyin bosuna sikayet butonu yok

achambo

achambo

Üye
gitti la

achambo

achambo

Üye
pm denicem:D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Abi az önceki mesajlarımda yanlış bir şeyler yazdıysam özür dilerim. Neticesinde yaş olarak bizden büyüksün. Ortam gergindi. Genciz yapmışızdır bir cahillik. Önemli olan bunun farkına varabilmektir. Özür dilemek de bir erdemdir. Kalbini kırdıysam özür dilerim. Bir daha olmaması dileğiyle , iyi geceler abi.
Yok değerli kardeşim :) sorun değil herkese örnek olman dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
mürteza16

mürteza16

Üye
@muhammed4949 sopa:

0MG90

0MG90

Üye
Bende kaçtım görüşürüz.

achambo

achambo