hayırYarışmacıların hepsi fotoğraf attimı ?![]()

Alımlar bitti resimlerini geri çek düzenle ve sil.
yarışma var dedilerdeacaba bu bütün resimlerin arasındanmı seçilcek yoksa yarı final falan olcakmı ?
kardeş resmi koydum ama çıkmadı galiba ..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlink bu burdan bakabilirmisin lütfen
Konunun 24.0.4.14 22:35'te başlıyor olmasıson katilim saatinin 22.35 olmasinib ozel bir nedeni var mi acaba![]()
Kendi Çektiğim Bir Kaç Fotoğraf - MaxiCepBekliyorum
Eyw cok saolun dedigim s4 miniyle cektim soyle bi makinemiz olsa keske@hasaneness
eline sağlık kardeşim.Bayağı iddialı olmuş.

huner makinede degil;huner insanin kendisindedir.ne insanlar var ellerinde kac bin liralik makine ama fotograftan anlamayan..Eyw cok saolun dedigim s4 miniyle cektim soyle bi makinemiz olsa keske![]()
![]()
Sen yarışmacı değilsin resmini düzenle ve sil..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızN8 ile çekilmiştir.daha bi sürü var böyle![]()
ben foto gonderenlerin isimleri yarışmacı listesine ekleniyor sanmıştım.sadece ismi listede olanların katılabilmesi saçma olmuş gibi biraz (benm fikrim).herkes katılabilseydi keşkeSen yarışmacı değilsin resmini düzenle ve sil..