Tavsiye HTC'nin saatini ve Clock Hub'u unutun.

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
Kardesim seni yalancilikla suclamiyorum, yanlis anlama...sadece basimdan gecenleri anlattim

csH

csH

Üye

İnternetim açık olmasına rağmen saatler farklı arada hata yapıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Bende saat görünmüyor ne yapmam lazım

Tacettinn

Tacettinn

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah. Arkadaşlar pil yüzdesini bilmem de ben saatte hiç sorun yaşamıyorum.

IVI-Elia

Üye
Arkadaşlar ugulsmanın açılışında zaten alpha aşamasında olduğunu belirtiyor bugları bildirin diyor.Uygulama internet üzerinden çalışmıyor.Fakat arada bugda kalabiliyor.

Bi de uygulama içinden "force live tile" yaparak hava durumunu gunvelleyebilirsiniz.Ayrıca pil tasarrufu uygulamasından (8.1 \çin) guç tasarrufunda dahi çalış derseniz bi sorun olmuyor.Sadece bir kez bugda kaldı ama uygulama çok hoşuma gitti yani.

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar ugulsmanın açılışında zaten alpha aşamasında olduğunu belirtiyor bugları bildirin diyor.Uygulama internet üzerinden çalışmıyor.Fakat arada bugda kalabiliyor.

Bi de uygulama içinden "force live tile" yaparak hava durumunu gunvelleyebilirsiniz.Ayrıca pil tasarrufu uygulamasından (8.1 \çin) guç tasarrufunda dahi çalış derseniz bi sorun olmuyor.Sadece bir kez bugda kaldı ama uygulama çok hoşuma gitti yani.
Dostum Rica etsem arka planı gönderebilir misin?

--
uygulama kararlı sürüme ulaşsın tekrar yükleyeceğim

• Beğen
Tepkiler: PROH4CK1 ve Tacettinn
byibo

byibo

Üye
teşekkürler özellikle fontu beğendim

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn

Üst Alt