Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Kamyon arkası yazılardan sorumlu kişi olabilirimKendine uygun gördüğün bölüm varsa açalım yazalım seni![]()

Kamyon arkası yazılardan sorumlu kişi olabilirimKendine uygun gördüğün bölüm varsa açalım yazalım seni![]()

ne uygun görülürseAbi bizde ırkçılık yok. Herkes gelebilir
Vay Gökhan gelmiş. Hoşgeldin kardeşim. Sen ne istersin ?
Başladık mı söz paylaşmaya o zaman sıkı tutununİçme be arkadaş sarhoş olursun, saat beşten sonra pişman olursun.

Bıyığın mı çıktı?Burma burma bıyıklarım, @İhtiyar007 seni ayıklarım.![]()

Bıyığın mı çıktı?![]()
CSI dikmen tarafından M.K.D lobi örgütü kapatılmıştır![]()

Paraları kırışırızCSI dikmen tarafından M.K.D lobi örgütü kapatılmıştır![]()

Geçti be koçum, Bir ara Aras kralla direksiyon sallıyordukHayla varsa benide alın çok deli ETS2 oynarım![]()

He onu gördüm maksicep dorsesiGeçti be koçum, Bir ara Aras kralla direksiyon sallıyorduk
Hatta yaptığım maximod bile vardı oyunlar bölümünde..

Üst düzey mi öyle mi,peki o zaman üyelerden aylik ücreti topluyorum ödemeyene de süpürgenin sopasindaki tozlari temizlemek icin temiz bir dayak aticamHademe üst düzey yöneticilerden![]()
Hersey tertemiz bir sopa icin
Hepsi kamyoncu amaÜst düzey mi öyle mi,peki o zaman üyelerden aylik ücreti topluyorum ödemeyene de süpürgenin sopasindaki tozlari temizlemek icin temiz bir dayak aticam
Hersey tertemiz bir sopa icin
![]()

Onlar hepsi ben tekHepsi kamyoncu ama![]()
kahvalti da yürek vardi da
BelliOnlar hepsi ben tekkahvalti da yürek vardi da
![]()

Unutmadan hani şu recep ivedikte ki kamyoncu lokantasi vardi ya o halen duruyor ama tek farkla sadece orasi kapali önünde misircinin biri yeri kapmis misir satiyor