Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Teması çok gıcık :pokey:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Zamanın da sklp nefret edip uyelerinin fazla garip oldugunu gorunce elimden geldigi kadar sacmalayip,atin beni istemiyorum dememe sebep olan tek yer dh. Halen arada googleda nicikimi sorgulatip o profilime bakip yaptigimin ne kadar dogru birsey oldugunu bilirim cunku orada ki yoneticiler bildigin sokaktaktan toplama gibi laf atmamin derdine dusmus ama forumun sahibi denilen kisi bile tutupta uyelere laf koymanin derdine duserse,uyelerinden ne beklenir ki

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Zamanın da sklp nefret edip uyelerinin fazla garip oldugunu gorunce elimden geldigi kadar sacmalayip,atin beni istemiyorum dememe sebep olan tek yer dh. Halen arada googleda nicikimi sorgulatip o profilime bakip yaptigimin ne kadar dogru birsey oldugunu bilirim cunku orada ki yoneticiler bildigin sokaktaktan toplama gibi laf atmamin derdine dusmus ama forumun sahibi denilen kisi bile tutupta uyelere laf koymanin derdine duserse,uyelerinden ne beklenir ki
İmzan gözükmüyor :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
Forumda eskiden yazdıklarıma baktım da tam dayaklık adammışım ha tu tu tu troll şov

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Diş agrım sonun da bitti:D Bakalı bu agri ne zaman yeniden beni ziyaret edicek cunku cok fazla aradan zaman gecmeden yeniden kendini hatirlatiyor:D
Oğuz karşim eğer o dersten bir öğretmene sahipseniz,öğretmeninizin de kesin fosil olmasi lazim:D
Tam fosil değil de birkaç yıla fosilleşecek. :D

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tv A-Haber YazBoz

GlasTes

GlasTes

Üye
Bilgisayar başında bunu yazıyorum :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Şarjı bitmeyen telefonu düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
içim içime sığmıyor mutlu gibiyim ama zerre mutluluk hissetmiyorum garip..! :bilmm:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
xmustx

xmustx

Üye
forumda geziyorum kahve içiyorum ve kedimi seviyorum

Enes

Enes

Üye
iyi yorulduk bee

maxirabit

maxirabit