Öneri 820'den 1520 terfi ettim.

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
hayırlı olsun

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah başkan

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ne olur ne olmaz kardeşim, parlak jelatin alırsan varlığını hissetmezsin. Ama hiç almazsan hiç gitmeyecek, yavaş yavaş kendiliğinden oluşacak kılcal çizikler oluşacak. Hele takıntılıysan bekleme al. En ufak bir çizik bu telefondan soğutup yeni bir telefon almaya sürüklüyor

• Beğen
Tepkiler: br1903
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
alıcam fakat halen şu olayı çözemedim 820de kullandığım 16 Gblık class 10 sd kartıma bütün uygulamalarımı taşımıştım.Şimdi aynı kartı 1520e taktığımda içerisnde veriler var fakat göstermiyor mesela çektiğim resimler videoları klipler vs vs sd karttan görmüyor .Aynı sd kartı pcye bağlıyorum yine görmüyor nedeni nedir çözemedim.Acaba 820 bir şekilde şifreledimi Sd kartı ne dersiniz ??? Fikri olan varmıBir Allahın Kuluda şu konuda bir bilgi verse bana :)
----------------------------------------------------------------------------
alıcam fakat halen şu olayı çözemedim 820de kullandığım 16 Gblık class 10 sd kartıma bütün uygulamalarımı taşımıştım.Şimdi aynı kartı 1520e taktığımda içerisnde veriler var fakat göstermiyor mesela çektiğim resimler videoları klipler vs vs sd karttan görmüyor .Aynı sd kartı pcye bağlıyorum yine görmüyor nedeni nedir çözemedim.Acaba 820 bir şekilde şifreledimi Sd kartı ne dersiniz ??? Fikri olan varmı
---------------------------------------------------------

hookword

hookword

Üye
Benim 720 de 8.1 beta da resimleri falan görmemişti. Kartı biçimlendirip yeniden attım. Fakat geçen gün soft reset atana kadar müzikleri de diğer klasöründe gösteriyordu şimdi düzeldi. Denemediysen soft reseti bir dene.

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
bir deneyeyim tşkler

br1903

br1903

Üye
Kesinlikle almalısın hocam, yoksa pişman olursun benim gibi. Bende şöyle sağlam böyle sağlam derdim. Çok sert düşerdi hiç bir şey olmazdı. Defalarca düştü jelatinsiz hiçbir şey olmadı. Taki o güne kadar. Nasıl oldu bende anlamadım yere çok yavaş düştü biraz sürüklendi. Ve ekranda iki adet çizik oluştu küçük. Yani demek istediğim nereden düştüğü değil nasıl düştüğü önemli olan. O yüzden kesinlikle mat olmayan parlak kaliteli bir jelatinle kullan.
aynen katılıyorum bende guzel guzel kullanıyodum gorılla glass 2 var bısı olmaz dıyıp jılatın almadım keşke alıpta taksaydım cızılmezdı , cebimdeki bozuk para bıle cızebılıyor tabı cebıne sıgarsa 1520 :sirit:

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
çepte taşımıyorum yarında kılıfını alacağım ayrıca jilatinide alayım insan işi bir cihaz değil yani şarjını bitiremiyorum beni zorluyor bu konuda korkarak kullandığım Wp şimdilerde bana güle oynaya kullandırıyor . :)

Rainesto

Rainesto

Üye
hayırlı olsun darısı başımıza :D

br1903

br1903

Üye
beyler nexus 4 lumıa 920 mıden ıyımıdır ?

br1903

br1903

Üye
kameraya pek onem vermem normal bır cekım yapsa yeter , donanım onemlı benım ıcın ve oyun performansı magaza henus gelısmedıgı ıcın gerı androıde gecmek ısıtyorum stabıl olması ıcın de ve guncelleme alacagı ııcn nexus 4 dıyorum ama 10 gun mutdetım var sızce nexus 4 ıyımıdır 920 den yukardakılere gore

Invoke

Invoke

Üye
Alabilirsen Nexus 5 al derim. Yoksa 4 de iyidir(performans ve destek olarak) ama 920deki kaliteyi 4de bulamazsın.

br1903

br1903

Üye
ne açıdan kalite ,
oyunlardakı perfomansı nasıl 4 un mc4 fılan takılma yapmaz demı

Invoke

Invoke

Üye
ne açıdan kalite ,
oyunlardakı perfomansı nasıl 4 un mc4 fılan takılma yapmaz demı

Yapmaz. :D

Ses/Kasa/Malzeme/Kamera gibi kalite. :D

Ek: Yine de cihazı görmediysen bir gör, şimdi çok kötülemiş gibi hissettim kendimi. :D

br1903

br1903

Üye
Yapmaz. :D

Ses/Kasa/Malzeme/Kamera gibi kalite. :D
müzik dinlerim ama kulaklıktan malzeme zaten 920 kaba ve agır oldugu ıcın degıstırcem bırde MS wp magzasını gelıstrın oyle alnır wpnexus 4 hafıf degılmı 130 g agır gelmez degılmı

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Eğer Sağlamlık / Kamera / Stabilite / Malzeme Kalitesi / Ses senin için önemli değilse alabilirsin. Benim bi arkadaşta LG Optimus G var aynı Nexus 4 ile işlemcisi. Ama Lumia 920' nin Asphalt 8 performansı daha iyi. Başka oyun yüklememişti sadece Asphalt 8 vardı ve onu test edebildik. Yani sen bilirsin. Ben takas etmezdim.

Invoke

Invoke

Üye
Yoo, öyle ağır cihaz değil.

Üst Alt