Öneri 820'den 1520 terfi ettim.

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
820'den 1520 terfi ettim.
Sevgili maxi cep ailesi merhabalar;
Bugün sonunda bir arkadaşımın vasıtasıyla ilk göz ağrım olan nokia lumia 820 'mi sattım ve 1,5 aylık nokia lumia 1520'e kazasız belasız geçiş yaptım.Nokia lumia 1520 kullanan arkadaşlardan şunu öğrenmek istiyorum gorning glass 2 var sanırım lumia 820deki gibi 1520'ninde ekranıda sağlamlık konusunda gözüm kapalı kullanabilirmiyim vede ekran koruyucu almama gerek varmıdır.
Saygılar...

dakamon

dakamon

Üye
kullanıcı klübüne yazda 1520 sahiplerine eklesinler seni :) hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: braayn
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Kesinlikle almalısın hocam, yoksa pişman olursun benim gibi. Bende şöyle sağlam böyle sağlam derdim. Çok sert düşerdi hiç bir şey olmazdı. Defalarca düştü jelatinsiz hiçbir şey olmadı. Taki o güne kadar. Nasıl oldu bende anlamadım yere çok yavaş düştü biraz sürüklendi. Ve ekranda iki adet çizik oluştu küçük. Yani demek istediğim nereden düştüğü değil nasıl düştüğü önemli olan. O yüzden kesinlikle mat olmayan parlak kaliteli bir jelatinle kullan.

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
eywallah arkadaşlar inşallah hayrını görürüz mat olandan alacağım eywallahbirde 20 € hediye çeki olayı bitmediyse onuda bir yapayım

osmanmert94

osmanmert94

Üye
eywallah arkadaşlar inşallah hayrını görürüz mat olandan alacağım eywallahbirde 20 € hediye çeki olayı bitmediyse onuda bir yapayım
Mat görüntüyü bozuyor diye parlak demiştim. Çek olayı bitmedi heralde. Bu arada hayırlı olsun cihaz nasıl?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
parlak koruyucu al. hayırlı olsun. para var huzur var :D

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
anladm parlak olandan alayım valla cihaz on numara beş yıldız bir cihaz fiziksel görüntüsü ilk etapda ağırlığı konusunda insanı ön yargıya neden oluyor ama ele alınca çokda ağır bir cihaz olmadığı anlaşılıyor.paradan çok birazda ihtiyaçdan aldım 820 artık şarj konusunda sıkıntı oluyordu o nedenle. 820'de 600 e müşteri bulunca açıkcası fırsatı kaçırmadım sattım

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Kardeş O Telefonu Düşürürsen Yere Kırılmayacagına dair garanti veremem. ama cizilmeye karşı gözünü kapatmadan güven :D
Ayrıca 1520 çok büyük ya :(

alical33

alical33

Üye
Valla ben jelatin takmıştım ama çıkardım attım talefonu koyduğun cebine bozuk para anahtar falan koymuyorsan gerek yok bence zaten jelatin ekranın kendi dokunma hissini vermiyor
kullanıcı klübüne yazda 1520 sahiplerine eklesinler seni :) hayırlı olsun
Kullanıcı kulübü nerde :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Valla ben jelatin takmıştım ama çıkardım attım talefonu koyduğun cebine bozuk para anahtar falan koymuyorsan gerek yok bence zaten jelatin ekranın kendi dokunma hissini vermiyor
Kullanıcı kulübü nerde :)

Yoo Bende Jlatin var hiç sorun yok gene aynı lumia :D

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
cihaz evet büyük ama olsun :)

alical33

alical33

Üye
Yoo Bende Jlatin var hiç sorun yok gene aynı lumia :D
lumia aynı lumiada bi jelatini çıkar dokun ekrana aynı hismi :) bide ben jelatini ekranın üstünde duruyor tam kenarlara kadar olmuyor oyle oluncada jelatinin kenarlarında toz kir birikiyor diye çıkardım ekrana ışık altında bakıyorum kılcal çizik bile yok tabi kullanım tarzıda önemli :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hayırlı olsun.

serinaga

serinaga

Üye
İyi günlerde kullanın ...

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
eywallah arkadaşlar birşey soracağım nokia lumia 820deyken uygulamaları SD karta taşımıştım 1520'e taktığımda sdkarttaki uygulamalrı nasıl taşırım direk çıkmadı ?? bilgisi olan varmı ?8.1 beta kurulu

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
hayırlı olsun :)

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
eywallah arkadaşlar birşey soracağım nokia lumia 820deyken uygulamaları SD karta taşımıştım 1520'e taktığımda sdkarttaki uygulamalrı nasıl taşırım direk çıkmadı ?? bilgisi olan varmı ?
---
8.1 beta kurulu

Bilgisi olan varmı bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bilmiyorum.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
lumia aynı lumiada bi jelatini çıkar dokun ekrana aynı hismi :) bide ben jelatini ekranın üstünde duruyor tam kenarlara kadar olmuyor oyle oluncada jelatinin kenarlarında toz kir birikiyor diye çıkardım ekrana ışık altında bakıyorum kılcal çizik bile yok tabi kullanım tarzıda önemli :)

Jelatin olmayınca ekranda leke oluyordu elimle çıkarmak zorunda kalıyordum ama jelatinde öyle bi durum olmuyor sadece telefonda konuşurken ekran ıslanıyor jelatinden mi kaynaklı bilmiyorum ama hoş olmuyor tek sıkıntı o başka bi sıkıntı çıkarmadı jelatin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt