Kardeşim onu ayrıreten link olarak vereyim çıkardımArkadaşlar romda bulunan winamp muzik programını çıkardım Winamp muzik i ayrıca eklemek isteyen dostlar Winamp Apk siewt yle saol romda olması gerek müzik çalar am yok kardeşm ya
Dostum rom çok iyi çok guvenıyorum ayrıca resimlere bakarak ince ayarlarınıda yaptırsan çok daha iyi olacaktır. Hayırlı olsun Kardeşim..tmm kardeşm bi zahmet ya
ayrca antutu test ettm 66400 iyi bncetmm kardeşm saol
Dostum İnternetsiz Radyo dinlemek istersen burda Net olmadanda dinleyecebileceğintmm kardeşm bi zahmet ya
ayrca antutu test ettm 66400 iyi bncetmm kardeşm saol
Greenty Programı ile oyuna başlamadan çalışan programları uyut çok daha kaliteli oyunları oynarsınız.ewet bnce de subway surf oyndm başta takılma oldu ama ondan sonra takılma donma olmadan oynadm ve herşey çalışyor arkadaşlar bn denedm güzel şarj braz fazla gdyor sanki ama çokta deil iyi yaniteşekkürler hocam hepmize hayrlı olsun![]()
Kardeşim rom'u kendime göre değil genel'i düşünerek çıkardım bazı şeyleri istemezler diye ben Launcher olarak'da Nova yı kullanıyorum ama eklemedim. Greenty kurmak istersen lkardeşm greenty romda yüklü deil ama
işlemleri tek tek tekrar yap 1.sayfadan anlatılanlarıbu niye açıldığında samsung yazısında kalıyor ya yardım edin ????ya yardım eden yokmu yabu sorunu nasılçözerim yardım edin ya ben bu romu yüklemek istiyorumtelefon açılıyo samsungun açılışı geçtikten sonra öyle samsungyazısı yanıp sönüyo ?????
ben bu romu yüklemek istiyorumyükledinmi sen romu ????
yaptım ama başarısız oldu heralde boot dosyası yok içinde o yüzden romu boot etmemiş olabilir sen yaptınmı romuyüklüyorum deneyeceğim atarım yorum
işlemleri tek tek tekrar yap 1.sayfadan anlatılanları
indiriyorumya nolur yardm edin ya lütfenben bu romu yüklemek istiyorumyükledinmi sen romu ????
yaptım ama başarısız oldu heralde boot dosyası yok içinde o yüzden romu boot etmemiş olabilir sen yaptınmı romu
kardeşim kaç dk kaldı ben biraz sabırsızım çünkü bu romu çok istiyorumindiriyorum

sen ustasın galiba bu işlerde???10 net yavaş biraz
yok usta değilim ama sadece rom kuruyorumsen ustasın galiba bu işlerde???
cwm son sürüm var mı ondan kaynaklanabilirkardeşim bnde cwm 6.0.4.5 var o oluyomu bu roma??oluyomu o kardeşim???????????????????indimi kardeşim bi cevap yazarmısınyok usta değilim ama sadece rom kuruyorumcwm son sürüm var mı ondan kaynaklanabilir
ordamsın ?????
indi demigapps indiriyorum şimdi 2 dk kaldı