Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
Meslektaş olucaz desene :) genelde o şekilde oluyor ama bu yaz ilk stajerlerimi alacağım eşşek gibi çalıştıracağım ben çünkü zamanında beni çalıştırdılar beleşe defter imzalamam :D

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Meslektaş olucaz desene :) genelde o şekilde oluyor ama bu yaz ilk stajerlerimi alacağım eşşek gibi çalıştıracağım ben çünkü zamanında beni çalıştırdılar beleşe defter imzalamam :D

Fazlada yüklenme abi :) maaş vericekmisin ? :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Fazlada yüklenme abi :) maaş vericekmisin ? :D
Maaş işlerine ben karışmıyorum :D zaten takılıyorum ya bizim birimde üni öğrencisi değilse lise öğrencisine ancak ayak işleri yaptırırız :D büyüde gel hesabı :D

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Maaş işlerine ben karışmıyorum :D zaten takılıyorum ya bizim birimde üni öğrencisi değilse lise öğrencisine ancak ayak işleri yaptırırız :D büyüde gel hesabı :D
Hocam benide ezdiniz iyice :ehe bende liseliyim maalesef ama kurtulmama 1 ay kaldı fazla değil :ehe:ehe

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
Bu işler böyle kendimden de biliyorum üniversiteye ne şekilde devam edeceksin?

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
  • Beğen
greenmile

greenmile

Üye
Hayırlısı olsun bakalım

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
selamun aleyküm ağalar :pro:

doctorrr

doctorrr

Üye
Gönüldaş diyince aklıma Ankara'nın pavyonlarıyla nargile geliyor. Hem de ikisi birden. Ben de bi anlam veremiyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
nassığız iyisiğiz inşallah

Emrgncy

Emrgncy

Üye

maxirabit

maxirabit

Üye
Gececiler nasil saat 6 dan once kapanir ciih ciih:D

hurol1

Üye
Sa beyler uzun zamandır yoktum baska bi arkim giriodu eger saygısızlik yaptıysa hepsinden özür dilerim :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Meraba abiler

maxirabit

maxirabit

Üye
Kimse yok gibi:D

Üst Alt