Emrgncy
Üye
Bi insana para bicmek nasıl birşeydir para mı daha onrmli ailenmmi mesala

Bi insana para bicmek nasıl birşeydir para mı daha onrmli ailenmmi mesala

sakin ol edebiyatcıLatife , ironi yaptım. Bunu ayırt etmek bu kadar zor olmamalı değil mi ?

Aynen giden gitti gelceğe bakmak lazım lazet 2 ay daha bu lanet telefonu kullanıyım yeni telefonu alınca her işkenceyi yapacamPanpa boşver giden gitmiş![]()

.)Aynen giden gitti gelceğe bakmak lazım lazet 2 ay daha bu lanet telefonu kullanıyım yeni telefonu alınca her işkenceyi yapacam![]()
Senin kene meselesi ne oldu ?Yak kendini

Kan sonuçları normalmış, eğer ateşim çıkarsa hemen doktora gideceğim. Tabi bu saatten sonra bir şey olmaz artıkSenin kene meselesi ne oldu ?![]()

Ölmedin yani iyiKan sonuçları normalmış, eğer ateşim çıkarsa hemen doktora gideceğim. Tabi bu saatten sonra bir şey olmaz artık![]()
Ucuz atlatmışın.aslında daha fazla günah kazanmadan ölseydim. Hem arkamdan ağlayacakların tiplerini çok merak ediyorum :PÖlmedin yani iyiUcuz atlatmışın.
Kendine bu kadar haksızlık etme.![]()

Cwm sürümü yaktı beniFormat sistemle format sdnin sırası farklı nasıl oldu karıştırdın? Demek ki bir dalginlik bütün arşivi görülebiliyor![]()
benim imza nasıl bu gün yaptımCwm sürümü yaktı beni
5.2.8 e alışmışım
5.2.6 da sıralama çok cins aniden oldu bataryayı söktüm hemen ama iş işten çoktan geçmişti

Cooltext dene birde o daha iyibenim imza nasıl bu gün yaptım![]()
bakıyım biCooltext dene birde o daha iyi
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
iyimi buCooltext dene birde o daha iyi
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Moruğunkine benziyorbakıyım bi
iyimi bu