Haber koca bir dev tarihmi oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
bir bakımdan dediğinize katılıyorum ancak nokıa yı bitiren nokta android sistemini kullanmaması inadı yüzünden simbianla devam kararı aldı. Devam ettikcede androidin inanılmaz yükselişi çığ gibi büyü dü, artık son çareyi Microsoft ta aradı her şey bu ortaklığa bağlıydı nokıa bir yandan cihaz uretiyor diğer yandan güncelleme lerle kullanıcıları tatmin etmeye çalışıyordu. Microsoft ise adeta nokıa yı bitirmek için güncelleme konusunda çok ağırdan aldı Nokıa yetkilileri bile bundan şikayetciydi ortada sağlam ama içi boş cihazlar var bunlar kimseyi tatmin etmedi .iyice zarar ediyordu nokıa beklenen satışlar bi türlü gerçekleşmiyordu ve şimdi herkesin tahmin edip nokıanı tahmin bile edemediği hazin son . Evet bu milyonlar için istenmeyen ve kabullenilemiyen bir durum inanı benimde çok zoruma gidiyor ama ne demişler kendi düşen ağlamazmış..
ama şirketin hisse değeri microsoftla anlaşınca düştü symbianı geliştirseydi nokia eski nokia olurdu zaten ;)

tempdroid

tempdroid

Üye
İnşallah

_RYUK_

_RYUK_

Üye
oy ismi nokia ismi gibi insanlara güven vermez sonuç hersey aynı olsada çoğu insan isme bakıyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
s
ama şirketin hisse değeri microsoftla anlaşınca düştü symbianı geliştirseydi nokia eski nokia olurdu zaten ;)
simbian için anna belle gibi geliştirmelerde bulundu ama bunlar onu kurtarmaya yetmedi.. Yapması gereken bir taraftan android li cihaz çıkarmak diğer taraftanda kendi sistemini geliştirmek ti.. Duşunsenize şuan da dandik nokıa x,xl bile sadece nokıa olduğu için kullanmak isteyen var o zamanlarda n8 gibi bir cihaz android yazılımla gelmiş olsaydı ne kadar satardı bir düşünün..inanın androidli bir nokıa var iken kimse samsung un yuzune bakmazdı ..

saynesim

saynesim

Üye
Bana sorarsanız Microsoft kesinlikle Nokia ismini bırakmaz oda bunun farkında nokiasız Windows Phone olmaz

yunusiyunus

Üye
Zeybek arkadaşı içten tebrik ediyorum çok güzel Bi şekilde kaleme almışın bir de izin istiyorum Nokia ile ilgili yazılarını (anılar hariç) alıntı yapmak istiyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

saynesim

saynesim

Üye
Zaten insanlar Nokia diye Windows Phone alıyor böyle olsaydı birsürü nokia lumia modeller daha çıkacak adamlar tanıtımlar yapıyor boşuna mı

emz

emz

Üye
Beyler hep şahsi düşüncelerinizi yazmışsınız eyvallah da hiç düşünen oldu mu isim değişirse gerçektende neler yaşanır? Nokia yazısı kalkarsa;
1-) Nokia fanatikleri onu bırakır,
2-) Microsoft kendi sistemini ve cihazını üretir, yani diğer markalar bu nedenle wp ye karşı soğuk davranır ve kimse onu kullanmaz.
3-) Ali Kemal abi yazmıştı geçen yeni ceo Satya Nadella da dahil olmak üzere daha iyi bir isim bulamayacaklarını açıklamış,
3-) Ayrıca yanlış bilmiyorsam ms 10 yıl boyunca Nokia ismini kullanacak ( anlaşmada var diye biliyorum )

Bunlara göre yeniden düşünün.

Telgrafla gonderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Beyler hep şahsi düşüncelerinizi yazmışsınız eyvallah da hiç düşünen oldu mu isim değişirse gerçektende neler yaşanır? Nokia yazısı kalkarsa;
1-) Nokia fanatikleri onu bırakır,
2-) Microsoft kendi sistemini ve cihazını üretir, yani diğer markalar bu nedenle wp ye karşı soğuk davranır ve kimse onu kullanmaz.
3-) Ali Kemal abi yazmıştı geçen yeni ceo Satya Nadella da dahil olmak üzere daha iyi bir isim bulamayacaklarını açıklamış,
3-) Ayrıca yanlış bilmiyorsam ms 10 yıl boyunca Nokia ismini kullanacak ( anlaşmada var diye biliyorum )

Bunlara göre yeniden düşünün.

Telgrafla gonderildi.
bir kaç gün önce nokı tarafından tüm kullanıcılarına gizlilik ilkesi ile alakalı bir ileti gönderildi. Birde siz düşünün bu mesaj bir anda nerden çıktı diye ortada bir sebeb varki böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldılar iki taraf anlaşınca 10 yıllık sözleşme bu günde sona erer bu çok basit

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Zeybek arkadaşı içten tebrik ediyorum çok güzel Bi şekilde kaleme almışın bir de izin istiyorum Nokia ile ilgili yazılarını (anılar hariç) alıntı yapmak istiyorum

Duygulara tercüman olduysak ne mutlu bize. Tabiki alıntı yapabilirsin ama benim de küçük bi ricam var; alıntının benden olduğunu ve alıntının kullanıcaksan maxicep'den alındığını da belirtirsen ben dahil bu sitedeki bütün Nokiacıları memnun etmiş olursun :bigstar:

yunusiyunus

Üye
Allah razı olsun tabiki ne demek isim olarak zeybek mi kullanayım yoksa Gerçek adın olsun istiyorsan tanışalım Ben Yunus :)

kahraman333333

kahraman333333

Üye
İsim birşeyi değiştirmez wp gene akar rahat olun

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Yazı kalkmadan Lumia almam lazım :(

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Allah razı olsun tabiki ne demek isim olarak zeybek mi kullanayım yoksa Gerçek adın olsun istiyorsan tanışalım Ben Yunus :)

'maxicep.com'dan zeybek isimli üyeden alıntı yapılmıştır' diye yazabilirsin :good:
Ben de Özgün memnun oldum kardeşim :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus

yunusiyunus

Üye
Ben de memnun oldum teşekkür ederim

csll

csll

Üye
Bide bir bakmışsınız ki Finlandiya'nın yeni üretimine başladığı jolla markalı cihazlar nokia olur :P(çokmu uçtum acaba) sonuçta marka isim patenti nokiada hala :)

Son düzenleme:
byibo

byibo

Üye
açıkcası ben üzüldüm microsoftun nokia'yı almasına + şu symbiandaki özellikler lumialara senkorize etseler ortaya süper birşey çıkar diye düşünüyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt