bitti nokia devri bittiRahat olunNokıa ya birşey olmaz
![]()
ben bile kabullendim bunu symbianı bitirmeyecekti deli nokia işte 
olsun en sağlam ve kaliteli telefonlar ondasamsung düşünce batarya ve batarya kapğı fırlıyor benim c6-01 düşünce hiç birşey yok kapanmıyor bilebitti nokia devri bittiben bile kabullendim bunu symbianı bitirmeyecekti deli nokia işte
![]()

olsun en sağlam ve kaliteli telefonlar ondasamsung düşünce batarya ve batarya kapğı fırlıyor benim c6-01 düşünce hiç birşey yok kapanmıyor bile![]()
nokianın sağlam olduğunu bilmeyen yok zaten sadece destek kesilince (symbiana diyom lumia benim gözümde microsoft malı zaten) olumsuz bi düşünce oluştuolsun en sağlam ve kaliteli telefonlar ondasamsung düşünce batarya ve batarya kapğı fırlıyor benim c6-01 düşünce hiç birşey yok kapanmıyor bile![]()

olsun nokıa nın android destekleyen modeli de çıktı ama piyasaya sürülmedi galibanokianın sağlam olduğunu bilmeyen yok zaten sadece destek kesilince (symbiana diyom lumia benim gözümde microsoft malı zaten) olumsuz bi düşünce oluştu![]()
piyasada ama Türkiyede değilolsun nokıa nın android destekleyen modeli de çıktı ama piyasaya sürülmedi galiba
piyasada ama Türkiyede değil
hiç güzel değil nokia özüne yani symbiana dönmeliLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüzel telefon
symbian güzel de çok geliştirilmelihiç güzel değil nokia özüne yani symbiana dönmeli![]()
kimse symbian a uygulama desteği vermiyor 
iyi güzel dionda symbian ne zaman kesildi ve iyice gözden düşürüldü bunu araştırsan 2011 yani microsoftla anlaşınca şirket zarar üstüne zarar yaptısymbian güzel de çok geliştirilmelikimse symbian a uygulama desteği vermiyor
![]()
bir bakımdan dediğinize katılıyorum ancak nokıa yı bitiren nokta android sistemini kullanmaması inadı yüzünden simbianla devam kararı aldı. Devam ettikcede androidin inanılmaz yükselişi çığ gibi büyü dü, artık son çareyi Microsoft ta aradı her şey bu ortaklığa bağlıydı nokıa bir yandan cihaz uretiyor diğer yandan güncelleme lerle kullanıcıları tatmin etmeye çalışıyordu. Microsoft ise adeta nokıa yı bitirmek için güncelleme konusunda çok ağırdan aldı Nokıa yetkilileri bile bundan şikayetciydi ortada sağlam ama içi boş cihazlar var bunlar kimseyi tatmin etmedi .iyice zarar ediyordu nokıa beklenen satışlar bi türlü gerçekleşmiyordu ve şimdi herkesin tahmin edip nokıanı tahmin bile edemediği hazin son . Evet bu milyonlar için istenmeyen ve kabullenilemiyen bir durum inanı benimde çok zoruma gidiyor ama ne demişler kendi düşen ağlamazmış..iyi güzel dionda symbian ne zaman kesildi ve iyice gözden düşürüldü bunu araştırsan 2011 yani microsoftla anlaşınca şirket zarar üstüne zarar yaptı![]()
Adam biliyor yaabir bakımdan dediğinize katılıyorum ancak nokıa yı bitiren nokta android sistemini kullanmaması inadı yüzünden simbianla devam kararı aldı. Devam ettikcede androidin inanılmaz yükselişi çığ gibi büyü dü, artık son çareyi Microsoft ta aradı her şey bu ortaklığa bağlıydı nokıa bir yandan cihaz uretiyor diğer yandan güncelleme lerle kullanıcıları tatmin etmeye çalışıyordu. Microsoft ise adeta nokıa yı bitirmek için güncelleme konusunda çok ağırdan aldı Nokıa yetkilileri bile bundan şikayetciydi ortada sağlam ama içi boş cihazlar var bunlar kimseyi tatmin etmedi .iyice zarar ediyordu nokıa beklenen satışlar bi türlü gerçekleşmiyordu ve şimdi herkesin tahmin edip nokıanı tahmin bile edemediği hazin son . Evet bu milyonlar için istenmeyen ve kabullenilemiyen bir durum inanı benimde çok zoruma gidiyor ama ne demişler kendi düşen ağlamazmış..