Lg G2 Wifi sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 Wifi sorunum
Arkadaşlar lg g2 telefonumda garip bir Wifi sorunu ortaya çıktı.
1 saat önceye kadar Android 4.2.2 sürümü yüklüydü. Ben kyk yurdunda kalıyorum burda Wifi ye bağlanmak için wifi yi açıyoruz sonra internet sekmesinde oturum açma yeri geliyor oraya tc mizi girip oturum açıyoruz. 4.4.2 sürümü yüklenince Wifi bağlanıyor fakat oturum açma yeri gelmiyor yardimci olabilecek varmı?

messevim

messevim

Üye
1 saat önceye kadar Android 4.2.2 sürümü yüklüydü. Ben kyk yurdunda kalıyorum burda Wifi ye bağlanmak için wifi yi açıyoruz sonra internet sekmesinde oturum açma yeri geliyor oraya tc mizi girip oturum açıyoruz. 4.4.2 sürümü yüklenince Wifi bağlanıyor fakat oturum açma yeri gelmiyor yardimci olabilecek varmı?
Orada biraz bekleyeceksin. Sana bildirim olarak oturum açılamadı hatası gelecek. oraya tıklayacaksın. tarayıcıyı seçeceksin. daha sonra seçtiğin tarayıcıdan bahsettiğin sayfa açılacak. böylece giriş yapabilirsin.

fopanty

Üye

Aynı sorunu ben de yaşıyorum şu an, normal wifi bağlantılarına girebiliyorum fakat kyk internetinde oturum açma bölümü gelmiyor. Bekleyince de normalde gelen wifi de oturum aç uyarısı gelmiyor. 4.4 e yükseltmek için kullandığım wifi yi update sonrası kullanamaz oldum. Çözebilen var mı bu sorunu ?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Evet sorun çözüldü. Bende senin yaptığın gibi normal bağlandım. Ve Update yaptım ve bir daha giremedim. Bunun için 1 gün beklemen gerekiyor. Sonrasında düzeliyor çünkü açtığın oturum açık kalıyor Update yaparken sorun buymuş.

fthakan

fthakan

Üye
eğer olmazsa cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın wifi şifrenizi girdiğinizde sorun ortadan kalkacaktır büyük ihtimalle.