Dostum sarz konusunda surekli oyun oynarsan hemen biter gunu cikaramazsin surekli internete takilirsan pilin bitik degilse gunu cikarirsin ama nette video izlersen yine gunu cikaramazsinHocam fu ll sarjla hic elinden birakmadan oyun nekadar oynuyorsun bide internette hic birakmadan kac saat gidiyor ayrintili yazarmisin
Evet gayet basarili ben kullaniyorum oyun ve sarz cok iyi ram 392 oluyor kernelle beraber
Arkadasim keske birinz dedigimi yapsa ben hata yok dedikce antipatik oluyorum o kadar rom denwniyor sansini bi kerede bundan dene benim amacim menmun oldugum romu kerneli gappss dosyalarini kendimce oynarayark size sundum sizde menmun kalin diye392 mb ram içeren kernel
??
dediğin kernelde gerçekten o kadar ram var ise adım gibi eminim video playback ve video recording hataları mevcut
bu kadar yüksek ram bazı fonksiyonları kesinlikler kırar
Arkadasim keske birinz dedigimi yapsa ben hata yok dedikce antipatik oluyorum o kadar rom denwniyor sansini bi kerede bundan dene benim amacim menmun oldugum romu kerneli gappss dosyalarini kendimce oynarayark size sundum sizde menmun kalin diye
Yukleyen biri olursa lutfen yazar mi
kardeşim bu romda kamera nasıl çalışıyor 392mb ram içeren kernellerde kamera çalışmıyordu?
Kamera video butun foksiyonlar calisiyor yanliz cekilen resmi sdkart kaydetmiyordu duzeltim o hatayi sorun yokHata ile karsilasmadim hata cikarsa elbet diyecem benim amacim iyi bir romu herkesle paylasmakti. İnanin bende cok rom denedim performanci iyi olan romu sizlere sundumşuana kadar hata bulmadığın romun hatasız olduğu anlamına gelmez bu dediğin rom cm10.2 tabanlı ve cm10.2'nin şuanki versiyonunda(alpha5) bluetooth sorunu var. bunu xda'da direk romun yapımcısı söyledi ve bildiğim kadarıyla sorun şuana kadar da çözülmedi. romu övmek için romda bulunan bazı sorunları gömezden gelip söylemiyorsan lütfen bunu yapma ayriyeten kaba olmaya gerek yok. ve dediğimi tekrarlıyorum bu kadar yüksek ram bazı fonksiyonları kesinlikle kırar istiyorsan nedenini teknik olarak açıklayayım istermisin?
iyi tespit
Kamera video butun foksiyonlar calisiyor yanliz cekilen resmi sdkart kaydetmiyordu duzeltim o hatayi sorun yok
İste bende romu ben degilde deneyin siz ovun diyorum benim telimde 73 tane uygulama kurulu daha hata ike karsilasmadim bu kadar uygulama yuklu olmasina ragmen temple run 2 oyunda gram kasma yasamiyorum
benim amacım romu kötülemek değil bunu baştan belirteyim ama kullanıcılar romu kurmadan önce hangi hataların olduğunu bilmek zorundalar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tekrar tekrar soyluyorum madem telefonlari degistiremiyoruz ve bir suru rom deniyoruz birde su rom deneyin resimdeki ayarlari yapin .inanin dua edeceksiniz
Ben bu arada nova, grennty, s5tema,miui5 kullandim ama roma ekli degil isteyen kullansin gorsellik olarak
bu kadar niye taktın anlamadım deneyen olur illaki ama bu kadar ısrar garip geldi 
Hizi cok iyidir Sarzi bence iyi dedigim giji surekli oyun oynanirsa gun cikmazRomu denedim. Şarjı stock roma göre sanki biraz fazla harcıyor ya da bana öyle geldi. Hızı iyi.
Denemeden romu kotuleyenler oldugu ivin artik szi deneyin demeye basladimbu kadar niye taktın anlamadım deneyen olur illaki ama bu kadar ısrar garip geldi
![]()