Galaxy W 4.3 Android Rom (Stabil, Hızlı)

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet.sekmen83

Üye
Hocam full sarjla hic elinden birakmadan oyun nekadar oynuyorsun bide internette hic birakmadan kac saat gidiyor ayrintili yazarmisin

gwonder_13

gwonder_13

Üye
ewt hocam güzel br soru ceveplandrrsanz sewnrm

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Hocam fu ll sarjla hic elinden birakmadan oyun nekadar oynuyorsun bide internette hic birakmadan kac saat gidiyor ayrintili yazarmisin
Dostum sarz konusunda surekli oyun oynarsan hemen biter gunu cikaramazsin surekli internete takilirsan pilin bitik degilse gunu cikarirsin ama nette video izlersen yine gunu cikaramazsin

sir mordred

sir mordred

Üye
Evet gayet basarili ben kullaniyorum oyun ve sarz cok iyi ram 392 oluyor kernelle beraber

392 mb ram içeren kernel
??
dediğin kernelde gerçekten o kadar ram var ise adım gibi eminim video playback ve video recording hataları mevcut

bu kadar yüksek ram bazı fonksiyonları kesinlikler kırar

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
392 mb ram içeren kernel
??
dediğin kernelde gerçekten o kadar ram var ise adım gibi eminim video playback ve video recording hataları mevcut

bu kadar yüksek ram bazı fonksiyonları kesinlikler kırar
Arkadasim keske birinz dedigimi yapsa ben hata yok dedikce antipatik oluyorum o kadar rom denwniyor sansini bi kerede bundan dene benim amacim menmun oldugum romu kerneli gappss dosyalarini kendimce oynarayark size sundum sizde menmun kalin diye
Yukleyen biri olursa lutfen yazar mi

DDPROG

Üye
kardeşim bu romda kamera nasıl çalışıyor 392mb ram içeren kernellerde kamera çalışmıyordu?

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadasim keske birinz dedigimi yapsa ben hata yok dedikce antipatik oluyorum o kadar rom denwniyor sansini bi kerede bundan dene benim amacim menmun oldugum romu kerneli gappss dosyalarini kendimce oynarayark size sundum sizde menmun kalin diye
Yukleyen biri olursa lutfen yazar mi

şuana kadar hata bulmadığın romun hatasız olduğu anlamına gelmez bu dediğin rom cm10.2 tabanlı ve cm10.2'nin şuanki versiyonunda(alpha5) bluetooth sorunu var. bunu xda'da direk romun yapımcısı söyledi ve bildiğim kadarıyla sorun şuana kadar da çözülmedi. romu övmek için romda bulunan bazı sorunları gömezden gelip söylemiyorsan lütfen bunu yapma ayriyeten kaba olmaya gerek yok. ve dediğimi tekrarlıyorum bu kadar yüksek ram bazı fonksiyonları kesinlikle kırar istiyorsan nedenini teknik olarak açıklayayım istermisin?
kardeşim bu romda kamera nasıl çalışıyor 392mb ram içeren kernellerde kamera çalışmıyordu?

iyi tespit

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
şuana kadar hata bulmadığın romun hatasız olduğu anlamına gelmez bu dediğin rom cm10.2 tabanlı ve cm10.2'nin şuanki versiyonunda(alpha5) bluetooth sorunu var. bunu xda'da direk romun yapımcısı söyledi ve bildiğim kadarıyla sorun şuana kadar da çözülmedi. romu övmek için romda bulunan bazı sorunları gömezden gelip söylemiyorsan lütfen bunu yapma ayriyeten kaba olmaya gerek yok. ve dediğimi tekrarlıyorum bu kadar yüksek ram bazı fonksiyonları kesinlikle kırar istiyorsan nedenini teknik olarak açıklayayım istermisin?

iyi tespit
Kamera video butun foksiyonlar calisiyor yanliz cekilen resmi sdkart kaydetmiyordu duzeltim o hatayi sorun yokHata ile karsilasmadim hata cikarsa elbet diyecem benim amacim iyi bir romu herkesle paylasmakti. İnanin bende cok rom denedim performanci iyi olan romu sizlere sundum

sir mordred

sir mordred

Üye
Kamera video butun foksiyonlar calisiyor yanliz cekilen resmi sdkart kaydetmiyordu duzeltim o hatayi sorun yok

392 mb ram içeren kernelle kamerada 720p(hd) video çekimi yapılamaz.(al işte kırılan fonksiyonlardan biri bu)

ahmet.sekmen83

Üye
Hocam saat olarak cevap verebilirmisin hangi romu yuklersem yukleyim dediniz gibi
Hepimiz bunlari biliyoruz saat olarak soyleyin soz bu romu deniyecem

sir mordred

sir mordred

Üye
benim amacım romu kötülemek değil bunu baştan belirteyim ama kullanıcılar romu kurmadan önce hangi hataların olduğunu bilmek zorundalar

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
İste bende romu ben degilde deneyin siz ovun diyorum benim telimde 73 tane uygulama kurulu daha hata ike karsilasmadim bu kadar uygulama yuklu olmasina ragmen temple run 2 oyunda gram kasma yasamiyorum

sir mordred

sir mordred

Üye
İste bende romu ben degilde deneyin siz ovun diyorum benim telimde 73 tane uygulama kurulu daha hata ike karsilasmadim bu kadar uygulama yuklu olmasina ragmen temple run 2 oyunda gram kasma yasamiyorum

bi önceki mesajıma bakabilirsin

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
benim amacım romu kötülemek değil bunu baştan belirteyim ama kullanıcılar romu kurmadan önce hangi hataların olduğunu bilmek zorundalar

Haklisin kardesim inan karsilasmadim yoktur demiyorum olursa zaten soyleyecem ama kuran olursa fikirlerini paylassinki dogrulugum artsin.
Tsklr

sir mordred

sir mordred

Üye
"Buggy Bluetooth" bluetooth hatası

avaresi

Üye
Romu denedim. Şarjı stock roma göre sanki biraz fazla harcıyor ya da bana öyle geldi. Hızı iyi.

DDPROG

Üye
@avaresi kameranın bütün fonksiyonları tam olarak çalışıyor mu?

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar tekrar soyluyorum madem telefonlari degistiremiyoruz ve bir suru rom deniyoruz birde su rom deneyin resimdeki ayarlari yapin .inanin dua edeceksiniz
Ben bu arada nova, grennty, s5tema,miui5 kullandim ama roma ekli degil isteyen kullansin gorsellik olarakAyarlari yaptin mi kardesim hizi stabilitesi nasil begendiniz mi?

sir mordred

sir mordred

Üye
Tekrar tekrar soyluyorum madem telefonlari degistiremiyoruz ve bir suru rom deniyoruz birde su rom deneyin resimdeki ayarlari yapin .inanin dua edeceksiniz
Ben bu arada nova, grennty, s5tema,miui5 kullandim ama roma ekli degil isteyen kullansin gorsellik olarak
:) bu kadar niye taktın anlamadım deneyen olur illaki ama bu kadar ısrar garip geldi :)

Üst Alt