Evet gayet basarili ben kullaniyorum oyun ve sarz cok iyi ram 392 oluyor kernelle beraberrom android 4.3 cm 10.2
kernel cm10.1
??
cıhaz Acılıs ekranında kalır sakın yulemeslm a. kardeşm bu kerneli wonder 4.12 jb romuna kursak br sorun olurmuayrca kullandğm 4.1.2 jb cm 10 kullanyor br skntı yapmaz demi
hocam anlamadım sımdı rom 4.3 dıyosun ama kernel 4.2 o nasıl oluyo bıde fıfayı ve gta sanı kasmadan acarmıEvet gayet basarili ben kullaniyorum oyun ve sarz cok iyi ram 392 oluyor kernelle beraber
aynen benımde bu cıhazın kurtulusu olur o ram ama bılmıyorum kernel belkı %5 ıhtımalle calısabılır denemesı bedavaolmaz dyorsun nyani darko kardeşm ama 390 mb ram çok dkkatmi çekti ya

suan yuklıyecek durumda deılım ama beklersen cumartesı dnerımeğer yüzde 5se mücizeyde geçer kalsın o zaman kardeşm yasen dene bu arada hocam emin olalm ynede bazen mucizelrde gerçekleşiverr
![]()
Kardeş rom çok hoşuma gitti akşam deniycem inşallah. Hava durumu widgetinin ismini söylermisin. Bide kullandığın tema ,
winamp pro ve miui paketinin apk si varsa sana zahmet
kardeşim ben denycem şu an ama şarj konusuda bnemli şarj nasıl gdyo bu romda
Daha once rom kurdun mu ? Aksam forumda ol yardimci olurum eger rom kurduysan cok basityardmcı olursan bu konuda sewnrm mutafa hocam
Kardeş rom çok hoşuma gitti akşam deniycem inşallah. Hava durumu widgetinin ismini söylermisin. Bide kullandığın tema , winamp pro ve miui paketinin apk si varsa sana zahmet