Galaxy W 4.3 Android Rom (Stabil, Hızlı)

Sponsorlu Bağlantılar

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Al kardeşim apksi telefonuna at ve kur internetsiz dinleyebilirsin radyoyu. Romu denedın mı nasıl begendın mı ?Radyo apk kurabilmen icin telefonun rootlu olmasi gerekiyor belirtmeyi unuttum.

ismailnayir

Kapalı Hesap
rom android 4.3 cm 10.2
kernel cm10.1
??

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
gwonder_13

gwonder_13

Üye
slm a. kardeşm bu kerneli wonder 4.12 jb romuna kursak br sorun olurmuayrca kullandğm 4.1.2 jb cm 10 kullanyor br skntı yapmaz demi

Mücteba

Mücteba

Üye
gwonder_13

gwonder_13

Üye
olmaz dyorsun nyani darko kardeşm ama 390 mb ram çok dkkatmi çekti ya

Mücteba

Mücteba

Üye
olmaz dyorsun nyani darko kardeşm ama 390 mb ram çok dkkatmi çekti ya
aynen benımde bu cıhazın kurtulusu olur o ram ama bılmıyorum kernel belkı %5 ıhtımalle calısabılır denemesı bedava :D

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
eğer yüzde 5se mücizeyde geçer kalsın o zaman kardeşm ya :)sen dene bu arada hocam emin olalm ynede bazen mucizelrde gerçekleşiverr :)

• Beğen
Mücteba

Mücteba

Üye
eğer yüzde 5se mücizeyde geçer kalsın o zaman kardeşm ya :)sen dene bu arada hocam emin olalm ynede bazen mucizelrde gerçekleşiverr :)
suan yuklıyecek durumda deılım ama beklersen cumartesı dnerım

gwonder_13

gwonder_13

Üye
ne yaptn hocam ya bn cumartesi gününe kadar 50 farklı rom denerm :)

• Beğen

sendemi68

Üye
Kardeş rom çok hoşuma gitti akşam deniycem inşallah. Hava durumu widgetinin ismini söylermisin. Bide kullandığın tema , winamp pro ve miui paketinin apk si varsa sana zahmet

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş rom çok hoşuma gitti akşam deniycem inşallah. Hava durumu widgetinin ismini söylermisin. Bide kullandığın tema ,
winamp pro ve miui paketinin apk si varsa sana zahmet

Cepten baglaniyorum aksam apkleri linke eklerimArkadaslar benim verdigim rom gapps ve kerneli kurun hiz ve sarz konusunda sikinti cekenlere ayrica oyunlari cok rahat oynarsinz keske biri yuklesede anlatsa sizlere iki aydir kullaniyorum daha hata vermedi

gwonder_13

gwonder_13

Üye
kardeşim ben denycem şu an ama şarj konusuda bnemli şarj nasıl gdyo bu romda

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Birde yuklerken yazdiklarimi iyi yapin yukledikten sonra ayarlariniz yapin ve goruslerinizi paylasin ki diger arkadaslarda kullansin dedigim gibi bende surrwkli rom kullanan biri idim ama artik bu romu kullaniyorum

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
yardmcı olursan bu konuda sewnrm mutafa hocam

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben denycem şu an ama şarj konusuda bnemli şarj nasıl gdyo bu romda

Sarz ve oyun olarak cok iyi ayrica internwt hizininda artigini hissedeceksiniZ
Denedikten sonra gorusunu yazarmisin

gwonder_13

gwonder_13

Üye
tamam hocam teşekkür ederm ne demk hay hay ramın 390 olması olay oldu swap yapmaya gerek kalmaz dye düşnyorum

gwonder_13

gwonder_13

Üye
hocam rom kurmanın ustası oldum merak etme ama genelde swap kafamı karştryorilgin içinde saol üstadd :)

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş rom çok hoşuma gitti akşam deniycem inşallah. Hava durumu widgetinin ismini söylermisin. Bide kullandığın tema , winamp pro ve miui paketinin apk si varsa sana zahmet

Hava durumu ONE MORE CLoCK

Üst Alt