Samsung sınırları zorluyor «SAMSUNGun 7inç lik phablet telefonu sızdı»

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Samsung sınırları zorluyor «SAMSUNGun 7inç lik phablet telefonu sızdı»
Samsung SM-T2558 olarak
adlandırılan cihaz, cep telefonları ve diğer tüketici teknolojileri sertifikasyon kurumu Çinli TENAA'nın veritabanında görüldü. Galaxy Mega 7.0 adı ile gelmesı beklenen cihazda,microSD kart yuvası 8GB dahili bulunuyor.Ayrıca cihaz 1.2GHz hızında dört
çekirdekli işlemciye, 1.5GB RAM, 8MP arka ve 2MP ön kameraya sahip olacak
Android 4.3 Jelly Bean ile gelecek.

Ve o cihaz,

ŞIMDILIK BILGILER BUNUNLA SİNIRLI :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Cep telefonluğundan çıkmış.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Ekran büyümesinin en büyük dezavantajı ppi değerinin düşmesidir. 7 inc bir phablette zannediyorumki ppi değeri çözünürlükler sayılabilecek kadar düşük olacaktır. Ama phablet olarak çıkacağı için pek fazla bu yönde eleştiri almayacaktır diye düşünüyorum.

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
6yi anlarimda 7nedir

turancen

turancen

Üye
S4 ü üstten tutup çekmişler al sana Galaxy Mega 7.0 :bann::bann::birak:

Samsung artık işin bsini çıkarıyor demedi demeyin...

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
yav anlamadığım nokta
ya ekrani buyutuyorlar yada 2donanım ve 2 sensor ekliyorlar ?

Tam bi telefon yapan firma yok abi, ya kamerası düşük oluyo, ya işlemcisı düşük oluyo, ya kalitesiz oluyo.Milletide anlamiyorum yeni bi üst model ciksa sazan gibi atlıyorlar 3 sene önceki s2 bile şuanki ve oyunları çok rahat oynatır.Hemen yeni model almayın, daha 6sene önce telefon için 1000tl çok diyorduk simdi nneredeyse 3000 ya ?

Uzun lafın kısası aşırı derece büyük bu telefon cebinde kim 7' lık tablet taşır ?Söylemek istediğim diğer nokta,
Bu telefonu alan kişinin büyük ekrana ihtiyacı olması gerekir bunun içinde bu adamın iş adamı veya tel üzerinde bayağı bir uğraşacak sunumlarını bu telefon üzerinden yapacak oyun oynayacak, rami zorlayacak yani 1,5 ram ne SAMSUNGun touchwizine nede kullanıcıya yetecek

abi ürün amacına hizmet edemiyor.Ki yazilim desteğide gelmez buna :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: musatfa17, H.TOGAN ve Silinen Üye 2392690
meg1ddo

meg1ddo

Üye
yav anlamadığım nokta
ya ekrani buyutuyorlar yada 2donanım ve 2 sensor ekliyorlar ?

Tam bi telefon yapan firma yok abi, ya kamerası düşük oluyo, ya işlemcisı düşük oluyo, ya kalitesiz oluyo.Milletide anlamiyorum yeni bi üst model ciksa sazan gibi atlıyorlar 3 sene önceki s2 bile şuanki ve oyunları çok rahat oynatır.Hemen yeni model almayın, daha 6sene önce telefon için 1000tl çok diyorduk simdi nneredeyse 3000 ya ?

Uzun lafın kısası aşırı derece büyük bu telefon cebinde kim 7' lık tablet taşır ?Söylemek istediğim diğer nokta,
Bu telefonu alan kişinin büyük ekrana ihtiyacı olması gerekir bunun içinde bu adamın iş adamı veya tel üzerinde bayağı bir uğraşacak sunumlarını bu telefon üzerinden yapacak oyun oynayacak, rami zorlayacak yani 1,5 ram ne SAMSUNGun touchwizine nede kullanıcıya yetecek

abi ürün amacına hizmet edemiyor.Ki yazilim desteğide gelmez buna :)
bizim insanları tanımamışsın hala, iphone almak için 3 aylık asgari ucret maaşını biriktirir ustune bişeylerini satar ne yapar eder yinede alması lazım o iphone u, eğitimle veya kişisel çabayla değil de bu şekilde toplumda statu atladığını sanan ne yazıkki bir suru insan var, ve bir ust model çıkınca da, isterse hiçbir fark bile olmasın cihazlarda, yine ne yapar eder evini satar alır yine o telefonu, özelliklerin %70 inden bihaber ve kullanmayı bilmese bile.

• Beğen
Tepkiler: musatfa17, turancen ve Burak Altun
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
bizim insanları tanımamışsın hala, iphone almak için 3 aylık asgari ucret maaşını biriktirir ustune bişeylerini satar ne yapar eder yinede alması lazım o iphone u, eğitimle veya kişisel çabayla değil de bu şekilde toplumda statu atladığını sanan ne yazıkki bir suru insan var, ve bir ust model çıkınca da, isterse hiçbir fark bile olmasın cihazlarda, yine ne yapar eder evini satar alır yine o telefonu, özelliklerin %70 inden bihaber ve kullanmayı bilmese bile.
Aynen abi aciyorum ya...
bi akrabam s4 alıyor 60yaşında, telefonu sadece alo demek için kullanıyo :(

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu nedir :)

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Yakında 37 ekran televizyon büyüklüğünde yapacaklar. Bence buna bir sınır konulmalı.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
saçmalık samsumg kendi kafasına sıkmaya devam ediyor 7 inçte nedir?

• Beğen
Tepkiler: Enes
tempdroid

tempdroid

Üye
7 icnh galaxy tab 3.7.0 smt210 cihazim var yanımda tasiyaniyom bunu alanlar nerelerine so....lr bilemem taşımak icin artık

Enes

Enes

Üye
Samsung geliştiricilerine saçmala başına prim mi veriyo ne yapıyo acaba :D

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Phablette dev ekran 6"te sondur benim için .7"Ten sonrası tablet sınıfındadır

Burak Altun

Burak Altun

Üye
6'ya kadar Phablet 7 olunca Tablet... Bunu ayırmak zor değil ;)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
benim için 5.0 veya 5.2 den sonra phablet oluyor, en iedal telefon ekranı 4.3 ten 4.7 e kadar olan grup, ekran çerçeve inceyse max 5.0 inc olabilir, benim için ölçüt; 'tek elle kullanım'

0MG90

0MG90

Üye
Tabletle konuşursun resmen :D Gören deli der. Nasıl taşıycaz bide bunu :D

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Samsung sağlam bir tokat yemeden bu tasarımlarından ödün vermez.O kadar tepkiye rağmen hala tasarımı büyütüp,küçültüp telefon diye piyasaya sunup nemalanıyorsa sorun Samsung'da değil.Vefayı bekleyen insanlar ama Vefayı hala Samsung istiyor.Bu modeli telefon anlayışıyla piyasaya sürmek ne kadar doğru.Ürünü ceblerine koymayı düşündüler mi.Ki donanım yanına bakıyorum tablet anlayışıyla gitmişler.Samsung bir noktada karar verememiş anlaşılan.Herkezin kullanacağı alan farklıdır bizim işimizi görmez diye kestirip atamayız.Gel gelelim 7 İnç bir telefon akla mantığa sığmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, Dede ve musatfa17

Üst Alt