Samsung SM-G390F akıllı telefon ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung SM-G390F akıllı telefon ortaya çıktı
Yeni bir çok model ile 2017'ye oldukça hızlı bir başlangıç yapan Güney Kore devi Samsung, önümüzdeki dönemde de yeni modeller sunmaya devam edecek. Bu cihazlar arasında en önemlisi ise firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S8 olurken, son gelen bilgiler bu akıllı telefonun MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde değil, Mart ayı sonunda özel etkinliklerle duyurulacağı yönünde.



Samsung, başka modelleri de geliştirmeye devam ediyor. Bu cihazlardan birisi de Samsung SM-G390F olurken, bu akıllı telefon Wifi Alliance'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. Baktığımızda cihaz hakkında gelen önemli bilgi, Samsung SM-G390F'in Google Android Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalıştığı oldu.

Cihaz hakkında şu an için başka bir bilgi bulunmuyor. Ancak model numarası üzerinden gidecek olursak eğer, 2015'deSamsung, SM-G388F model numarası ileGalaxy Xcover 3 modelini pazara sunmuştu. Samsung SM-G390F de bu açıdan bakıldığında Galaxy Xcover 4 adı ile sunulabilir.

Galaxy Xcover 3 akıllı telefon 4.5"büyüklüğünde 480x800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 1.5GB sistem belleği, 8GB dahili veri kapasitesi, 1.2Ghz saat hızında çalışan Marvell Armada PXA1908 yonga seti, 5MP arka kamera, 2MP ön kamera özellikleri ile pazara sunulmuştu..

Galaxy Xcover 4'ün bu teknik özelliklere göre biraz daha üstün olarak sunulacağını söyleyebiliriz.

Samsung SM-G390F akıllı telefon ortaya çıktı
 

Benzer Konular



Üst Alt