Beşinci kattan atla.Az önce salak gibi cwm den format system e basıyom zannedip format sd yaptım
Gitti 6gb lik arşiv içinde bi dünya apk vardı hepsini geçtim yedekler gitti beyler 3.kattan atlasam ölür müyüm![]()
Apartman 4 katlı zaten çatıdan atlıyom ben o zamanBeşinci kattan atla.
Apartman 4 katlı zaten çatıdan atlıyom ben o zaman

Helvam sizden olsun bari

Hadi basladim.ben yapmayaHelvam sizden olsun bari![]()

Tavsiye için sağol ama vazgeçtim ölmüyorum.Dün aldıgım yedeği pc ye aktarmışım romu kurtardımda apklar ne olacak offBeline buzdolabını bağla, atlayınca arkandan gelsin, yarım kalan işe kesin çözüm![]()
Yok hacı gerek kalmadı ya stock yükledim şimdi sıfırdan başlıyorum romu yükle playdan uygulamaları çek hesapları sekronize et launcheri ayarla vsvsvsRecoverMyFiles programını kullan
135 GB'lık müşteri yedeğini kurtardım. Pürüzsüz
Sen APK kurtaracaksın. Sonuç alır mısın bilemem ama denemelisin![]()
Geri yükle gardaşşşAz önce salak gibi cwm den format system e basıyom zannedip format sd yaptım
Gitti 6gb lik arşiv içinde bi dünya apk vardı hepsini geçtim yedekler gitti beyler 3.kattan atlasam ölür müyüm![]()
Bi insana para bicmek nasıl birşeydir para mı daha onrmli ailenmmi mesalaAtla ölürsen parasını ben vereceğim![]()
Latife , ironi yaptım. Bunu ayırt etmek bu kadar zor olmamalı değil mi ?Bi insana para bicmek nasıl birşeydir para mı daha onrmli ailenmmi mesala