Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Toplaşın

maxirabit

maxirabit

Üye
Arada kendi mesajinda kaynadi ama forumun saati geride:d:

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
:(

maxirabit

maxirabit

Üye
İzlemesi guzeldi:D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
:agla2:

maxirabit

maxirabit

Üye
Yok artik o kadarda degildir:D

minoo

minoo

Üye
Adil bi yöneticiyim ben. Kendi mesajımı da silerim böyle :ehe
Forumun saati geride değil de bi gariplik olduğu kesin. Arada rahat 10-15 saniye oynayan mesajları aynı saniye yazmışız gibi gösterdi :hmmm
Ben de kendi saatime göre şeyettim :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Şaka yav :p

maxirabit

maxirabit

Üye
Neyse bu kez gececiler saat 6 da kapatilmis oldu ama bilmeyenler icin tutupta gidip bu saate oraya daha mesaj atmasin :DBiraz önce baska bir uye yazmis ama bilmediginden olabilir sonra niye mesajimi sildiler diye olay bile ciktigi olmustu:d:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
tempdroid

tempdroid

Üye
Neyse bu kez gececiler saat 6 da kapatilmis oldu ama bilmeyenler icin tutupta gidip bu saate oraya daha mesaj atmasin :D
Attım ama onla alakası yok dun aksam msj sayım 102 idi 94 olmus msj atiyom 3 tane anca 95 oldu bune be

maxirabit

maxirabit

Üye
Buyur burdan yak demez olaydim:D

minoo

minoo

Üye
Attım ama onla alakası yok dun aksam msj sayım 102 idi 94 olmus msj atiyom 3 tane anca 95 oldu bune be

Konu dışındaki bi konuya mesaj yazdıysan ve konu 'oyun, mizah ya da deneme mesajları, bölümlerine taşındıysa konuda yazanların yazdıkları kadar mesaj sayısı düşer. Bu saydığım 3 bölümde yazılan mesajlar mesaj sayısını etkilemiyor.

maxirabit

maxirabit

Üye
Forumun saati geride neden derseniz bildirimlerinizin bolumune geldiginiz de 1-2 dakika once yazildi diyor ama profilinizden bildirim sayfaniza gecince o 1-2 dakika degil de saatin daha geride oldugu belli oluyor:D
Elin deymişken bunuda yak :cigara: :D
O yanmista zaten dumani cikiyor:D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
maxirabit

maxirabit

Üye
Demistim size forumun saati geri de diye bunun en iyi tecrubesini Ata'nin askerde ki gunlerini sayanlar bilir:D haha 00:00:01 sil 1 saliseyse kacirdin:D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap

Üst Alt