Haber koca bir dev tarihmi oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
koca bir dev tarihmi oluyor?
bildiğimiz gibi geçen sene nokıa ile mcrosoft arasında yapılan bir takım anlaşmalar neticesinde nokıa bitiyor mu diye bir çok endişemiz vardı yeni yapılan haberde artık maalesef cihazlarda nokıa yazısını göremeyeceğiz ..yeni cihazların ismi Microsoft oyj olacağı bilgileride sızmaya başladı ne dersiniz artık koskoca bir dev tarihmi oluyor

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Elveda NOKIA. Ben Lumiaları sırf o NOKIA yazısı için alıyordum. Eğer yeni çıkan Lumia lar NOKIA sız olursa almam.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
zirtvirt

zirtvirt

Üye
Bence bu konu tarih olabilir :sirit:

Olmayadabilir.

Herşey olabilir.

• Beğen
Tepkiler: SLH.55
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Bilmiyorum Nokia benim için çok önceden tarih oldu zamanında s^3 geliştirmek yerine androide geçseysi şu anda kullandıgım telefon gine nokia olurdu tamam nokianın symbianı bırakması saçma geliyor bazılarına nede olsa o noktaya symbianla geldi ama ölü platforma devam etmek yerine android e geçseydi şu anda devler arasında yer alırdı.
Kendi düşüncem tartışma çıkmasın.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve .NeXuS.
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu konu tarih olabilir :sirit:

Olmayadabilir.

Herşey olabilir.
konuda tarih olacak bir şey göremiyorum .sonuçta wp den bahsediyoruz 25 nisan itibariyle Microsoft yeni cihazlarda bu ismi kullanacak ve bu gerçekleşirse artık burdaki bir çok arkadaşta bazı işlemleri gerçekleştirecek umarım anlaşıldı.

csll

csll

Üye
Bilmiyorum Nokia benim için çok önceden tarih oldu zamanında s^3 geliştirmek yerine androide geçseysi şu anda kullandıgım telefon gine nokia olurdu tamam nokianın symbianı bırakması saçma geliyor bazılarına nede olsa o noktaya symbianla geldi ama ölü platforma devam etmek yerine android e geçseydi şu anda devler arasında yer alırdı.
Kendi düşüncem tartışma çıkmasın.

Nokia emin ol zamanında androide geçseydi gene çoğu kişi yok niye böyle bişey yaptı yok symbian gibi sistemi varken neden böyle bişey yaptı diyenler olacaktı bu nokianın şansı bence abdestsiz işçi çalıştırıyorlar bence fabrikalarda samsung gibi kumar oynayamadığı için (androide geçmekten bahsediyorum) battı nokia zamanında nokia 6630 gibi cihazlar varken mesaj sesi değiştirelemeyen e250 aldı millet daha kibar diye... Nokianın 5800 zamanında samsungun en berbat telefonu olan s5233w (star) modeli tuttu daha kuçuk diye şimdi herkes 5 inc telefon uretiyor kimse şikayetçi değil eskiden kibar telefon alanlardan... dediğim gibi nokianın şansı bu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
beats

beats

Üye
Corporation, Fince Oyj anlamına geliyormuş. Yani Nokia'nın sadece Finlandiya'da kullandığı isim diline göre bu, ki yeni değil zaten şirket ismi orada böyleymiş. Microsoft Corporation da aynı eklenen sadece Mobile, Microsoft Mobile Oy olacak Finlandiya'da "j" harfi düşmüş şekilde. Nokia Oyj iken "Oyj" eklemediyse, Microsoft'ta eklemez. Eğer ürün kalitesi değişmezse isim değişimi çok da önemli değil.
Düşmez kalkmaz bir Allah... Ticaret yılların devi falan tanımaz. Bunlar daha önce de çokça konuşulmuştu.

Ne olur ne olmaz :sirit: Sonradan yazmayalım.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve PureFood
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Nokia emin ol zamanında androide geçseydi gene çoğu kişi yok niye böyle bişey yaptı yok symbian gibi sistemi varken neden böyle bişey yaptı diyenler olacaktı bu nokianın şansı bence abdestsiz işçi çalıştırıyorlar bence fabrikalarda samsung gibi kumar oynayamadığı için (androide geçmekten bahsediyorum) battı nokia zamanında nokia 6630 gibi cihazlar varken e250 aldı millet ince diye... Nokianın 5800 zamanında samsungun en berbat telefonu olan starı tuttu dediğim gibi nokianın şansı bu

işte o zaman ben e250 değil 6630 almıştım
nokianın şansıda olabilir ama androide geçse çok şey değişecekti emin ol samsung u kurtaran şey android zaten

csll

csll

Üye
işte o zaman ben e250 değil 6630 almıştım
nokianın şansıda olabilir ama androide geçse çok şey değişecekti emin ol samsung u kurtaran şey android zaten

İşte bende onu diyorum nokia kumar oynayamadı samsungun en berbat telefonu sırf kibar diye samsunga gelir sağlıyorken nokia zaten satan sistemini değiştirmeye cesaret edemedi ya tutmazsa diye samsung bu berbat telefonlardan zaten hemen hemen nokia kadar satıyor tutmazsa bidaha üretmem mantığıyla androide geçti ve kazandı

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
İşte bende onu diyorum nokia kumar oynayamadı samsungun en berbat telefonu sırf kibar diye samsunga gelir sağlıyorken nokia zaten satan sistemini değiştirmeye cesaret edemedi ya tutmazsa diye samsung bu berbat telefonlardan zaten hemen hemen nokia kadar satıyor rahatlığıyla androide geçti ve kazandı

Bazen risk alacaksın yoksa böyle olur ben şuan nokia ya çok kızıyorum

csll

csll

Üye
Bazen risk alacaksın yoksa böyle olur ben şuan nokia ya çok kızıyorum

Sen telefon devi olsan o zamanlar için söylüyorum tanınmış ve herkesin aşina olduğu ve tutmuş olan symbianımı satardın yoksa yeni bir sistem olan ve %50 batma riski olan androidimi gerçi gene battı ama dediğim gibi tamamen şans

burakcan42

Üye
ben aldığımız telefonun üstündeki markanın değişeceğini sanmıyorum. arkada küçük bir Microsoft corporation tarzı bir şey yazar. kutudaki fabrika çıkışı Microsoft oy olarak değişir, ama Nokia yazısı illaki bir yerde yaşamaya devam eder :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Sen telefon devi olsan o zamanlar için söylüyorum tanınmış ve herkesin aşina olduğu ve tutmuş olan symbianımı satardın yoksa yeni bir sistem olan ve %50 batma riski olan androidimi gerçi gene battı ama dediğim gibi tamamen şans

Symbianı satmadıgı için battı zaten.Mego yu denedi tutmadı bari meamo yerine android deneseydi bence haketti bunu nokia neyse uzamasın iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: csll
csll

csll

Üye
Symbianı satmadıgı için battı zaten.Mego yu denedi tutmadı bari meamo yerine android deneseydi bence haketti bunu nokia neyse uzamasın iyi forumlar.

Android bu kadar iyi çıkış yapmasaydı şuan hala symbianlı nokia kullanıyordun sanada iyi forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465

burakcan42

Üye
dilek şart kipiyle konuşmak artık anlamsız değil mi :D geleceğe bakalım geçmişte kalmayalım :D

ferit.61

ferit.61

Üye
Bana kalsa Nokia nın Android kullanmasını yine istemezdim ama en azından bir şans deneyebililirdi.

En uyuz olduğum zaman daha N9 piyasaya çıkmadan Meegolu ilk ve Son telefonumuz ayağına yattı ve madem devam ettirmeyecektin neden çıkardın?

Nokia her hareketinde milleti yarı yolda bıraka bıraka en sonunda bu hale geldi. Şimdi WP derken kafasına göre çakma Android li cihazlar çıkarmaya başladı. Onlar da bilmiyor ki ne yaptığını :ah

Anußis

Anußis

Üye
Nokia adı olmadan microsoft phone alan olacak mı merak ediyorum uzun zaman sonra nokia iyi bi cihaz çıkardı diye lumia satın aldım şu cyan'ı falan biraz deneyeyim bunuda satarım elbet :D

drangela61

drangela61

Üye
Böyle bir şey olursa büyük ihtimal yapacağım şudur: Gider üstünde Nokia yazan en iyi lumia cihazını alırım gittiği yere kadar kullanırım sonrasına da yaşarsak bakarız..
Gerçekten Nokia fanıyımdır ve ben de uzun zaman Nokia adam gibi bir telefon çıkarsa da alsam diyenlerdendim..yoksa şu an herhalde sony veya htcden birini kullanıyor olurdum..

Bize her yer TrAbZoN ;)

yunusiyunus

Üye
ben de aynı fikirdeyim symbiandan wp ye sırf nokia için geçtim eğer o nokia yazısı olmazsa ha samsung kullanmışım ha htc ha sony benim için hiç bişey farketmez

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sadece MICROSOFT yazısı da bence karizmatik ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt