İpucu 4th&Mayor Me(Ben) Tile'ına Entegrasyonu

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4th&Mayor Me(Ben) Tile'ına Entegrasyonu
Hepimizin bildiği gibi Windows Phone 8.1'le birlikte ilk olarak Facebook entegrasyonu sistemden kaldırıldı. Bir çoğumuzun kullanmaya alıştığı entegre sosyal ağ özelliği Windows Phone platformundan kalkıyor mu soruları akıllara gelirken aslında çok daha gelişmiş bir entegrasyon sistemi geliyor.

Windows Phone 8.1'le birlikte artık sosyal entegrasyonlarını Microsoft değil uygulama geliştiricileri yapacak. Yani sonuç olarak kullanıcı istediği uygulamayı sistemine entegre olarak kullanabilecek. Bu uygulamalara ilk örnek ise bir Foursquare istemcisi olan 4th&mayor'dan geldi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aşağıda linklerini verdiğim uygulamaları yükleyerek Ben(Me) Canlı Karosundan Foursquare paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.

Yalnız tekrar hatırlatayım bu işlemi yapabilmek için Windows Phone 8.1 kullanıyor olmanız gerekmektedir. Darısı diğer sosyal ağ uygulamalarına diyelim.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus, beats, umitarig ve 6 diğerleri

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum.
Bizde eller diyelim o zaman :eller:

My-sQLL

My-sQLL

Üye
foursquare yi sağlıklı bulmuyorum bulanlar vardır elbet ama insanlara surekli nerde olduğunu bildirmek mantıklı gelmiyor yanlış mıyım

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve erhanercan
ÖEY

ÖEY

Üye
foursquare yi sağlıklı bulmuyorum bulanlar vardır elbet ama insanlara surekli nerde olduğunu bildirmek mantıklı gelmiyor yanlış mıyım
Hay sen çok yaşa emi :D inan ben de hala anlam veremiyorum bu uygulamaya. Gayet gereksiz ve anlamsız bir uygulama.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Hay sen çok yaşa emi :D inan ben de hala anlam veremiyorum bu uygulamaya. Gayet gereksiz ve anlamsız bir uygulama.

avrupa da mantığı yeni insanlar tanımak ve mekanlar hakkında yorumları okuyup ona göre plan yapmak..türkiye de tek bir amacı var..kız düşürmek :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben sosyal ağlardan sadece Facebook'u kullanıyorum.
Ona bile ancak zaman ayırıp bakabiliyorum.

Twitter'ım yok, Foursquare'im yok, Instagram'ım yok, Vine'ım yok.
Kafam rahat :oku:

• Beğen
Tepkiler: goktas19, Esendağlı, ÖEY ve 1 kişi daha
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bence çok kötü oldu. Sisteme entegre ama normal bi kullanıcı ile microsoftun arasında çok fark var. Mesajlarda facebook mesajlarının olması kadar güzel bir şey yoktu. Şimdi kesin daha çok batarya götürecek.

dakamon

dakamon

Üye
Foursquare uygulaması muadillerine göre wp de gerçekten berbat halde. Sözde 1 milyon dolar mı ne para vermişti MS foursquare ye ne oldu adamlar parayı alıp yattılar mı ne :) Saçma sapan bildirim geliyor bakıyorsun ama bildirimin hep tile üzerinde kalıyor illa tarayıcıdan siteye girip bildirime oradan bakıp silmek gerekiyor. Çok saçma durumda şu an. Biran önce şu uygulamaların adam akıllı elden geçmesi lazım. Burada iş developerlara kalıyor ama MS de bazı sağlam uygulamaların yapımcılarıyla kontağa geçip ivmelendirmesi lazım.

Mr.Limas

Mr.Limas

Üye
Bana kalırsa yakında Forsquare sisteme entegre edilecek. Cortana'nın bu nimetlerden yararlandığını düşünsenize. Microsoft gerekli yatırımı yaptı ve ileride daha iyi olacağından eminim.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar Ben kısmını geçen kaldırmıştım uygulamalar kısmından bulamadım nereden ekleyeceğiz?

Üst Alt