papakudioflu
Emekli Yönetici
4th&Mayor Me(Ben) Tile'ına Entegrasyonu
Hepimizin bildiği gibi Windows Phone 8.1'le birlikte ilk olarak Facebook entegrasyonu sistemden kaldırıldı. Bir çoğumuzun kullanmaya alıştığı entegre sosyal ağ özelliği Windows Phone platformundan kalkıyor mu soruları akıllara gelirken aslında çok daha gelişmiş bir entegrasyon sistemi geliyor.
Windows Phone 8.1'le birlikte artık sosyal entegrasyonlarını Microsoft değil uygulama geliştiricileri yapacak. Yani sonuç olarak kullanıcı istediği uygulamayı sistemine entegre olarak kullanabilecek. Bu uygulamalara ilk örnek ise bir Foursquare istemcisi olan 4th&mayor'dan geldi.
Aşağıda linklerini verdiğim uygulamaları yükleyerek Ben(Me) Canlı Karosundan Foursquare paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.
Yalnız tekrar hatırlatayım bu işlemi yapabilmek için Windows Phone 8.1 kullanıyor olmanız gerekmektedir. Darısı diğer sosyal ağ uygulamalarına diyelim.
Windows Phone 8.1'le birlikte artık sosyal entegrasyonlarını Microsoft değil uygulama geliştiricileri yapacak. Yani sonuç olarak kullanıcı istediği uygulamayı sistemine entegre olarak kullanabilecek. Bu uygulamalara ilk örnek ise bir Foursquare istemcisi olan 4th&mayor'dan geldi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aşağıda linklerini verdiğim uygulamaları yükleyerek Ben(Me) Canlı Karosundan Foursquare paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.
Yalnız tekrar hatırlatayım bu işlemi yapabilmek için Windows Phone 8.1 kullanıyor olmanız gerekmektedir. Darısı diğer sosyal ağ uygulamalarına diyelim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

inan ben de hala anlam veremiyorum bu uygulamaya. Gayet gereksiz ve anlamsız bir uygulama.