Knock Code özelliği LG G2 için Avrupa'da dağıtıma sunuldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Knock Code özelliği LG G2 için Avrupa'da dağıtıma sunuldu.
LG G2 için Knock Code özelliği nisan başında ilk olarak Güney Koreli üreticiler için dağıtıma sunulmuştu. Söz konusu özellik şimdi de Avrupalı kullanıcılara ulaşmaya başladı. Almanya'da başlayan güncelleme 100MB boyutunda ve dağıtım hem OTA hem de LG PC Suite üzerinden gerçekleşiyor. Güncellemeyle birlikte LG G2 kulaklık gürültü sorunundan da kurtuluyor. LG G2 Knock Code özeliğinin önümüzdeki haftalarda ülkemiz kullanıcılarına ulaşması bekleniyor.(Alıntı)

• Beğen
Tepkiler: oznbzkrt

oznbzkrt

Üye
LG G2 için Knock Code özelliği nisan başında ilk olarak Güney Koreli üreticiler için dağıtıma sunulmuştu. Söz konusu özellik şimdi de Avrupalı kullanıcılara ulaşmaya başladı. Almanya'da başlayan güncelleme 100MB boyutunda ve dağıtım hem OTA hem de LG PC Suite üzerinden gerçekleşiyor. Güncellemeyle birlikte LG G2 kulaklık gürültü sorunundan da kurtuluyor. LG G2 Knock Code özeliğinin önümüzdeki haftalarda ülkemiz kullanıcılarına ulaşması bekleniyor.(Alıntı)
Bunun icinde bir cingar cikar :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___

selcuk1298

Üye
inşallah bize de çabuk gelir beklemedyiz...:))ama hiç sanmıyorum sizce ne kadar sürer Türkiyeye gelmesi

• Beğen

oznbzkrt

Üye
inşallah bize de çabuk gelir beklemedyiz...:))ama hiç sanmıyorum sizce ne kadar sürer Türkiyeye gelmesi
Lg Turkiye sayfasina yapacagimiz baski sonucunda belli olur hocam artik boyle yuruyor bu isler kendiliğinden beceremiyor calisanlar durtmek lazim

• Beğen
Tepkiler: kambocyalee1996 ve Türkbey___
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
küçük bir yama program olduğu için fazla uzun süreceğini sanmam kısa zamanda gelir...

oznbzkrt

Üye
Facebook lg g2 turkiye kullanicilari sayfasinda admin musteri hizmetleri ile telefon konusmasi yaptigini ve 15 gune kadar Turkiye ye de gelecegini soylediklerini yazmis.
Simdi bunun üstüne bir 15 te biz eklersek mayis ayinin 23 elimizde arkadaslar hadi hayirlisi.
Bu guncellemede sanal tuslar ile ilgilide bir guncelleme mevcutmus istedigimizde acip kapatacagimiz bir tus olacakmis

• Beğen
02samsat

02samsat

Üye
Da

Darısı bizlerin başına

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt