LG G2 knock code güncellemesi yüklendi

Sponsorlu Bağlantılar

ser25kan

ser25kan

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 knock code güncellemesi yüklendi
bugün 30.04.2014 tarihinde lg g2 knock code özelliği geldi 43 mb lık bir güncelleme ile ekran knock kode özelliği ile kitlenmesinden başka ne gibi özellikler geliyor bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi? Şimdi den ilginiz için teşekkürler...:tşk:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nasil geldi bende bulmadi guncellemeyi

canko13

canko13

Üye
Ne e

d.boyy

d.boyy

Üye
banada gelmedı bole bısey

nicked

nicked

Üye
Banada gelmedi arkadaslar

kambocyalee1996

Üye
Avrupa'da bazı ülkelere dağıtılmış Knock Code. O ülkelerden birinin rom'u kuruluysa olabilir.

ser25kan

ser25kan

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonu 2 nisanda bizdeuygun.com dan parelel ithalat olarak aldim alirken sormuştum nereden ithal ettiklerini italya ve fransa dan demişlerdi benim rom eur yaziyor avrupa ama tam neresi bilmiyorum zaten aldigim gün ota dan 2 nisan da yani ota dan 4.4 kitkat gelmişti dün de kendiliginden knock code güncellemesi geldi. Bu arda telefondan gayet çok memnunum rot veya rom yapmadim kendim yapmamda bu gidişle herşey çok iyi problemim yok maşallah ....

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Benim de eur daha almadim guncellemeyi

canko13

canko13

Üye
Ben telefonu 2 nisanda bizdeuygun.com dan parelel ithalat olarak aldim alirken sormuştum nereden ithal ettiklerini italya ve fransa dan demişlerdi benim rom eur yaziyor avrupa ama tam neresi bilmiyorum zaten aldigim gün ota dan 2 nisan da yani ota dan 4.4 kitkat gelmişti dün de kendiliginden knock code güncellemesi geldi. Bu arda telefondan gayet çok memnunum rot veya rom yapmadim kendim yapmamda bu gidişle herşey çok iyi problemim yok maşallah ....
Nerden anlıyorsunuz nerenin romu olduğunu?

ser25kan

ser25kan

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah gelir herkese bir an önce
Nerden anlıyorsunuz nerenin romu olduğunu?
Bende pek anlamiyorum ama telefon ayarlari genel ayarlar. Telefon hakkinda ve en son yazilim bilgisi kismina girince orda 80220d eur yaziyor bende

canko13

canko13

Üye
İnşallah gelir herkese bir an önce
Bende pek anlamiyorum ama telefon ayarlari genel ayarlar. Telefon hakkinda ve en son yazilim bilgisi kismina girince orda 80220d eur yaziyor bende
Bendede. AME XX yazıyor nedenin roni acaba?amerika mi?

messevim

messevim

Üye
bugün 30.04.2014 tarihinde lg g2 knock code özelliği geldi 43 mb lık bir güncelleme ile ekran knock kode özelliği ile kitlenmesinden başka ne gibi özellikler geliyor bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi? Şimdi den ilginiz için teşekkürler...:tşk:
Ayrıyeten tuşları gizleme özelliğide geldi. Ayarlardan geçip hangi uygulamalarda gizleneceğini seçebilirsiniz.

nicked

nicked

Üye
Benim telefonda paralel ithalaat. Gelmedi daha guncelleme

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bende de avrupa kurulu da neyse eli kulagindadir

oznbzkrt

Üye
Bu lg turkiye ye illa birseyi eksik verecek arkadas nerde sanal tus gizleme avrupa romda var da bizde niye yok al knock code bir parmak bal cal devam yok yaaa

messevim

messevim

Üye
Bu lg turkiye ye illa birseyi eksik verecek arkadas nerde sanal tus gizleme avrupa romda var da bizde niye yok al knock code bir parmak bal cal devam yok yaaa
Avrupanın hangi rom un da var ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt